Ingen produkt  
Till Kassan  

Populära produkter

Välkommen till en av Sveriges ledande butiker för billiga mobilskal, mobiltillbehör och tillbehör till surfplattor online på nätet

Vi på SkalHuset erbjuder dig möjligheten att shoppa allt från mobilskal till mobiltillbehör, kameratillbehör, tillbehör till din surfplatta, spelkonsolstillbehör och mycket mer! Sedan år 2011 har vår butik funnits på nätet där vi säljer våra produkter till bättre priser och med 6 månaders garanti. Vårt mål är att du som kund ska kunna ta del av bästa möjliga service. Om du har några frågor eller funderingar kring vårt sortiment kan du ta kontakt liksom under och efter ditt köp. Vi finns här för dig under hela processen!

När du handlar hos oss på SkalHuset kan du inte bara se fram emot ett brett utbud med produkter inom de olika kategorierna. Du kan också räkna med snabba leveranser och fri frakt. Om du skickar in din beställning till oss innan klockan 14:00 expedierar vi dig och skickar dina varor redan samma dag! Allt för att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.

Mobilskal och tillbehör som specialitet

Vi har specialiserat oss på olika typer av tillbehör till några av våra mest omtyckta och viktigaste tekniska ägodelarna vi har i dag. De får inte sällan följa med överallt i fickan eller väskan och därför kan det behövas exempelvis skärmskydd och fodral liksom du kan behöva köpa nya laddare, kablar och dockningsstationer. Vi har det mesta du kan önska dig! Med ett stort utbud av billiga mobilskalskal, fodral, skärmskydd, bilhållare, kablar och laddare hoppas vi att du ska hitta ett tillbehör som passar just dig. Här finner du även Apple original tillbehör som earpod och lightningkabel.

Ta en titt i de olika kategorierna som vi har fyllt med de senaste produkterna till schyssta priser. Hos oss är det enkelt att spana in utbudet och beställa det du behöver oavsett om det rör sig om mobilskal eller andra mobiltillbehör, kameratillbehör eller gadgets till surfplattan. Vi har skal, fodral och skärmskydd till de populäraste telefonerna från Apple, Samsung, HTC, LG och flertalet andra tillverkare. Och självklart har vi tillbehör till de populära modellerna Honor 8, iPhone 7, iPhone 7 Plus, Sony Xperia XZ samt Sony Xperia X Compact.

 

Samsung Galaxy S8 Skal

 

Under våren 2017 släpps Samsung senaste modeller av galaxy-serien, Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus. Här på SkalHuset.se kommer du kunna köpa skal och fodral till dessa modeller innan mobilen blir tillgänglig i Sverige. Allt för att du ska kunna använda telefonen säkert från första stund. Du hittar ett brett utbud av Galaxy S8 Fodral och skal samt Galaxy S8 Plus fodral och skal i respektive kategori. Vi kommer att kontinuerligt fylla på med tillbehör till dessa två lurar, så när det är dags för ett nytt mobilskal eller mobilfodral titta gärna in på nytt, så kommer du med största sannolikhet att hitta något spännande!

 

Det är ett av våra mål, att alltid ligga i framkant, så du som kund alltid vet var du ska vända dig när du köper en ny mobiltelefon. Och självklart gör du alltid ett tryggt och säkert köp hos oss. Alla betalningar går via en oberoende part, Klarna, samt att vi är Trygg E-Handel certifierade. Allt för din trygghet och säkerhet på internet. Önskar du något speciellt kan du skicka iväg ett mail, så försöker vi lösa det så snabbt som vi kan!

Du är alltid varmt välkommen till oss på SkalHuset när du ska shoppa nya tekniska tillbehör på nätet!