Ingen produkt  
Till Kassan  

iPhone 7

Filtrera produktutbudet här nedanför

Produkttyp
Färg
Material
Egenskaper
Märke
 

Snart är det dags, den stora tiden på året för många mobilfantaster, när Apple presenterar sin kommande mobiltelefon. Denna gång är det iPhone 7 som står på tur. Som alltid när Apple ska släppa sin nya mobil, kommer det alltid mängder av rykten och bilder som säger sig föreställa den kommande mobilen. 

 

Nya iPhone 7 kommer till Sverige den 16 september.

 

Det sägs att det kommer att komma tre olika varianter av iPhone denna gång. Förutom den vanliga så kommer även den som plus och pro, för att följa deras nya linje av iPads, som redan släppts som två stycket pro-modeller. Ett annat intressant rykte är att hörlursuttaget försvinner, och man nu mera ska koppla in sina hörlurar i lightning-uttaget, samma som man använder till att ladda sin telefon.

 

Allt vi vet säkert är att eventet hålls den 7:e september, och då kommer alla frågetecken att rätas ut. Sedan brukar det dröja till oktober ungefär innan vi får ta del av nyheten rent fysiskt, då den släpps i butik i Sverige. Självklart finns det alltid alternativ att beställa hem den för utlandet om man så önskar.

 

iPhone 7 skal

 

Självklart ska du skydda din nya kompis med ett mobilskal eller mobilfodral. Vi på SkalHuset.se kommer att erbjuda dig som kund skal, fodral, skärmskydd och andra tillbehör innan iPhone 7 släpps i Sverige. Allt för att du som kund ska kunna skydda din lur från dag ett. Vårt mål är att ha ett stort utbud mobiltillbehör tillgängligt redan innan den finns i butik i Sverige. Vi hoppas att du ska hitta ett iPhone 7 mobilskal eller mobilfodral som passrå just dig. Du kommer även här på SkalHuset hitta skärmskydd av härdat glas, original kablar samt original laddare till iPhone, oavsett vilken modell du har. 

 

Här kommer du kunna shoppa dyrare skal och fodral, samtidigt om du kommer kunna hitta billiga mobilskal och billiga mobilfodral. Allt för att det ska passa alla smaker, alla åsikter och alla plånböcker. Just plånboksfodral är alltid populärt, och det kommer finnas lagerfört innan lansering.

 

iPhone 7 fodral

 

Hos Skalhuset kommer du finna ett brett utbud av mobiltillbehör, som skal, fodral, skärmskydd, bilhållare, billaddare, väskor, plånboksfodral, mobilfodral, mobilskal. Tillbehören kommer att finnas i olika material som TPU, PU-läder, äkta läder, hårdplast med flera. Oavsett vilken färg du gillar, so tror vi att du kommer hitta din favoritfärg bland våra produkter. På skalsidan kommer vi även att förutom enfärgade skal erbjuda dig skal med olika mönster, allt från färgglada motiv till skal med marmormönster. Titta gärna in våra otroligt populära läderfodral till iPhone 7.

 

Hos SkalHuset.se har du alltid fri frakt och alla beställningar innan kl 14.00 skickas samma dag!

 

+ Visa mer