• Fri frakt över 200kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 200kr

  90 dagars öppet köp

Övriga Kablar

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Står du också handfallen med en DC-port utan möjlighet till anslutning? Oavsett vilka kabelproblem du har kan du garanterat hitta det du behöver bland våra övriga kablar. Här har vi samlat allt från USB till DC och audiokablar till ljudkabel till lightning och mycket mer. Dagens mobiler ställer oss inför nya utmaningar, särskilt med tanke på att i stort sett alla har konverterat till USB-C-portar. Kanske står du själv med dina favorithörlurar men utan möjlighet att koppla in dem till mobilen? Hos oss på SkalHuset.se kan du hitta många typer av kablar för att underlätta vardagen med mobilen. Här finns dessutom smarta kablar som öppnar upp nya möjligheter, som att genom en DC-kontakt kunna ansluta mobilen till en extern nätadapter. 

Många mobiler erbjuder idag fantastiska ljudmöjligheter, för att transportera ljudet på ett så bra sätt som möjligt rakt in i hörlurarna kan du använda särskilda AUX-kablar. Genom dessa kablar påverkas ljudet så lite som möjligt och du kan njuta av en bättre ljudupplevelse. Många hörlurar är dessutom utvecklade med just AUX-port, vilket gör att du kan behöva en särskild ljudkabel till lightning. Hos oss på SkalHuset.se hittar du flertalet ljudkablar med olika längd, perfekt för att hitta de rätta måtten för exempelvis anslutning i bilen, i kontakten under sängen eller i köksfönstret. 

Hitta rätt variant bland våra övriga kablar 

Som du säkert vet finns det en rad olika tillbehör till såväl iPhone som till Samsung och Huawei. Det är dock inte alltid att samma anslutningskontakter används, något som kan ställa till det. Hur vet man ens vilken sorts kontakt mobilen har? Vissa mobiler är utformade med USB-A och andra med USB-C. En känd kontakt som iPhone-användare dock känner igen är Apple Lightning-kontakt. Den har hängt med sedan 2012 och används idag till både iPhones, iPads och iPods. Kontakten fungerar för såväl dataöverföring som till anslutning till en uppsjö olika tillbehör. 

Andra vanliga kontakter som används för ljudöverföring är 3,5 mm/AUX. Det praktiska med just AUX-kontakter är att de vanligtvis går att använda i bilen. Både iPhone och iPod har samma typ av kontakt till sin headset-ingång. Hos SkalHuset.se erbjuder vi många övriga kablar, många med just USB-C port. Denna kontakt introducerades under 2014 och har sedan dess blivit ett vanligt inslag hos nya smartphones. Anledningen? Kontakten kan ta emot signaler från alla USB-typer. Dessutom är den likadan i bägge ändar vilket gör att du inte behöver koppla in den på ”rätt sida”. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen