• Fri frakt över 100kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 100kr

  90 dagars öppet köp

MacBook Air 13.3" (A1369, A1466)

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

 

Macbook Air 13 är Apple just nu bäst säljande laptop. Air-serien lanserades 2011 som en premium modell över den dåvarande Macbook. Med sin ultratunna design skapades där och då en helt ny typ an bärbara datorer som kallas ultrabooks. 

 

Sedan lanseringen har Mac Air 13 utvecklats till att bli instegs datorn i Apples sortiment. I denna laptop får man mycket innehåll på en rimlig summa. Modellen är särskilt populär hos studenter då den är tunn, smidig, lätt att plocka med sig och batteriet räcker en hel dag av studerande. Även folk som jobbar i farten har denna som sin favorit.

 

Macbook Air 13 skal

 

Här på SkalHuset har vi ett brett utbud av macskal, där vi satsat lite extra på vårt utbud till Air 13. Är det inte just ett skal du är ute efter har vi även fodral och skärmskydd för att skydda din dyrgrip mot otrevliga överraskningar som repor och märken. Skalen finns i flera olika mönster och färger, samt i olika material, dock är hårdplast det vanligaste, vilket är generellt det vanligaste materialvalet när det kommer till denna typ av produkter. Vi hoppas att du ska hitta ett billigt Macbook Air 13 skal här hos oss, då just billiga mobilskal och laptopskal är vår specialitet. Passa även på att fynda ett mobiltillbehör när du är på besök hos oss!

 

Beställer du innan kl 16.00 skickar vi samma dag. Och du som kund har alltid fri frakt. Har du några frågor kring någon produkt är det alltid lättast att maila oss på post@skalhuset.se eller chatta med oss. Är chatten stängd går det utmärkt att lämna ett meddelande via chattklienten så svarar vi så fort vi är på plats.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen