• Fri frakt över 200kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 200kr

  90 dagars öppet köp

D30 – Ett skyddande material

 

Vill du vara säker på att din trogna följeslagare – alltså din mobiltelefon – får det bästa skyddet som går att köpa för pengar? Då är mobiltillbehör av D30-material helt rätt val! Vi har nämnt det många gånger och det tål verkligen att nämnas igen: genom att skydda din nyinköpta lur redan från dag ett med skal, fodral och skärmskydd behåller du den där härliga “ny mobil-känslan” mycket längre, samtidigt som du håller mobilens andrahandsvärde på topp. Med mobiltillbehör som tillverkats av det innovativa D30-materialet får du marknadens bästa elektronikskydd samtidigt som du slipper den otympliga och klumpiga känslan som tidigare varit oundviklig med stöttåliga mobilskydd. Det är ett mycket kompetent team från olika expertisområden som ligger bakom denna fenomenala teknik. Vill du veta mer? Här får du ta del av värdefulla fakta om det världsberömda D30-materialet!

Världens mest stöttåliga material

Alla produkter som framställs av D30 kommer till liv i företagets eget laboratorium i London, England. Här säkerställer de anställda att varje litet D30-föremål som skapas matchar företagets ambition – att erbjuda världens mest resistenta material när det kommer till fallskador, stötar och annat slitage. Det går inte att hitta något säkrare skydd än D30! Det är minst sagt ett vågat och nästintill kaxigt påstående, men företaget marknadsför faktiskt sig själva på just det här sättet. Och de har rätt. Ett team av ingenjörer och kemister har använt sig av avancerad polymerkemi och toppmodern design för att producera ett material som garanterat tål tuffa miljöer och hård behandling.

Mobiltillbehör av D30-material

D30-materialet är noggrant och vetenskapligt konstruerat för att skapa ett maximalt stötskydd. Ett vanligt missförstånd är att skydd av den här graden borde vara tjockt, robust och nästintill otympligt, men så är faktiskt inte fallet. När du spanar in utbudet av D30-produkter på SkalHuset.se kommer du fort upptäcka att du inte behöver kompromissa med den slimmade och smidiga känslan som många uppskattar när det kommer till mobilskydd. Din enhet kommer fortfarande ligga skönt i både fickan och handen, se riktigt snygg ut och samtidigt skydda din mobil på ett exemplariskt sätt. På SkalHuset.se kan du välja och vraka bland D30-mobiltillbehör i mängder av färger och utformningar. Hos oss kan du garanterat hitta ett stöttåligt mobilskydd som faller dig i smaken rent utseendemässigt.

[GEAR4 IPAD 10.2 SKAL BATTERSEA SVART, 899 kr. Köp här:

https://skalhuset.se/varumarken/gear4/ipad-102-skal-battersea-svart-0/

[GEAR4 IPHONE 13 PRO MAX SKAL DENALI SNAP SVART, 499 kr. Köp här:

https://skalhuset.se/varumarken/gear4/iphone-13-pro-max-skal-denali-snap-svart/

Hitta ett skal eller fodral av D30-material

Gear4 är ett av många varumärken som satsat stenhårt på D30-materialet i sina mobiltillbehör. SkalHuset.se har ett brett utbud av Gear4-produkter som mobilskal och fodral där D30 har integrerats för att ge din enhet bästa möjliga skydd mot yttre påfrestningar i en aktiv vardag. Oavsett om du har en iPhone, iPad, Samsung-mobil eller ett par AirPods som du vill skydda till varje pris kan du räkna med att hitta ett pålitligt skydd av D30.

[GEAR4 SAMSUNG GALAXY S20 ULTRA FODRAL OXFORD ECO SVART, 399 kr. Köp här: 

https://skalhuset.se/varumarken/gear4/samsung-galaxy-s20-ultra-fodral-oxford-eco-svart/

[GEAR4 IPHONE 6/6S/7/8/SE 2020 SKAL CRYSTAL PALACE IRIDESCENT, 349 kr. Köp här: 

https://skalhuset.se/varumarken/gear4/iphone-6-6s-7-8-se-2020-skal-crystal-palace-iridescent/

[GEAR4 IPHONE 13 PRO MAX SKAL MILAN SNAP GULD, 399 kr. Köp här: 

https://skalhuset.se/varumarken/gear4/iphone-13-pro-max-skal-milan-snap-guld/

Applicera ett skärmskydd med maximal stöttålighet

Gear4 är ett dotterbolag till varumärket Zagg som ligger bakom det välkända skärmskyddet InvisibleShield. Detta är tillverkat av Glass XTR med D30-komponenter som stärker glaset utan att påverka klarheten eller tunnheten på skyddet. Ett skärmskydd med D30-material ger din mobil en extra säkerhet om du har en tendens att tappa luren i marken i tid och otid, och det passar även utmärkt om du gärna stoppar ner mobilen i väskan tillsammans med andra föremål. Om en repa eller spricka skulle uppstå så hamnar den i så fall på skärmskyddet istället för skärmen. Vi lovar att du kommer tacka dig själv för din investering om det väl händer – det kan trots allt kosta flera tusenlappar att laga en mobilskärm medan ett skärmskydd bara går för några hundralappar.

[ZAGG INVISIBLESHIELD IPHONE 13 PRO MAX SKÄRMSKYDD GLASS XTR, 499 kr. Köp här: 

https://skalhuset.se/varumarken/zagg-invisibleshield/iphone-13-pro-max-skarmskydd-glass-xtr/

[GEAR4 IPHONE 12/IPHONE 12 PRO FODRAL WEMBLEY FLIP KLAR SVART, 349 kr. Köp här: 

https://skalhuset.se/varumarken/gear4/iphone-12-iphone-12-pro-fodral-wembley-flip-klar-svart/

[GEAR4 AIRPODS PRO SKAL APOLLO BLÅ, 159 kr. Köp här: 

https://skalhuset.se/varumarken/gear4/airpods-pro-skal-apollo-bla/

Hur fungerar det egentligen?

D30 fångar upp den energi som uppstår vid kollisioner, exempelvis när din mobil stöter ihop med andra småprylar i handväskan eller när du råkar tappa enheten i marken. Den kraft som mobilen får utstå när den stöter ihop med marken eller andra föremål reduceras nämnvärt tack vare D30-materialet vilket motverkar tråkiga skador som repor och sprickor. Det innebär att din kära dyrgrip får ett oslagbart skydd – bokstavligt talat – mot yttre påfrestningar som kan förstöra användarupplevelsen. För visst är det frustrerande att försöka kolla videos eller scrolla på sociala medier när sprickor eller repor täcker hela skärmen?

De litar på D30 – gör det du också!

Är du lite tveksam? Är det verkligen möjligt att tillverka ett material som är så pass robust? Låt oss övertyga dig! Visste du att samma material används som skyddsutrustning inom industrin, militären och vid utövandet av flera olika sporter? Världen över kan du hitta D30-material integrerat i skyddskläderna hos professionella idrottare, industriarbetare, motorcyklister och militärer. Människor lägger helt enkelt sin egen säkerhet i händerna på D30. Med detta i åtanke vågar vi påstå att du definitivt kan lita på materialet när det gäller din mobiltelefon. Listan på varumärken som använder sig av D30-material i sina produkter är oerhört lång – här finner du välkända namn som till exempel Dr Martens, Umbro, Adidas, Under Armour, Scott och Triumph.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen