• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Vilket skal skyddar bäst?

 

Vilket skal som skyddar bäst är en väldigt bra fråga, och i denna artikel ska vi titta på några typer av mobilskal som skyddar din mobil på bästa sätt. Dock ska man komma ihåg att ett skyddande skal är inte en garanti för att din mobil skulle hålla ett fall eller en olycka, men de hjälper till att förmildra skadan. Tappar man mobilen på till exempel en större sten, kan tyvärr mobilen gå sönder oavsett hur bra skyddsskal man har. Men vi rekommenderar alltid att man använder ett skärmskydd tillsammans med sina skal. Bra skärmskydd är Copter, som hittas här: https://skalhuset.se/varumarken/copter/ Samt Zagg som hittas här: https://skalhuset.se/varumarken/zagg/

Så i denna artikel ska vi försöka ta fram de skal som skyddar bäst och är de bästa skalen för skydd. Dessa mobilskal skulle man kunna kalla för bäst i test, för de är de som skyddar bäst.

 

Otterbox: https://skalhuset.se/varumarken/otterbox/

 

Otterbox har specialiserat sig på skal som skydd istället för design och liknande. Otterbox testar varje typ av skal grundligt innan de släpps på marknaden, allt för att ge som bra skydd som möjligt. Hos Otterbox är det två serier som är de mest köpta:

Otterbox Defender:

Defender är Otterbox serie som är framtagen för att ge just skydd. Förutom att skalet går upp extra på framsidan, får man även med ett clips för att sätta hela mobilskalet i bältet till exempel.

Otterbox Symmetry:

Symmetry-serien är fortfarande fokus på skydd, men är ett något smidigare att tunnare skal. Allt för att din enhet inte ska bli klumpig.

Båda dessa serier finns till bland annat Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S10, iPhone SE, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone Xs, iPhone Xr samt till andra modeller. Alla produkter från Otterbox hittas här: https://skalhuset.se/varumarken/otterbox/

 

 

Urban Armor Gear (UAG): https://skalhuset.se/varumarken/urban-armor-gear-uag/

 

UAG har ett par olika serier av skyddande produkter, och alla produkter hittas på länken ovanför, men nu ska vi titta på två olika modeller från UAG.

Metropolis:

Metropolis är ett plånboksfodral från UAG. Förutom att det är en skyddande funktion har detta fodral även en kortficka för att ersätta din plånbok. Metropolis finns även till iPad men utan kortficka.

Monarch:

Monarch är UAG:s flaggskepp som klara de flesta miljöer och hårdhet. Bland annat är dessa skal tillverkade i metall och själva skalet kommer med 10 års garanti.

Här hittar du alla produkter från UAG https://skalhuset.se/varumarken/urban-armor-gear-uag/ och deras produkter passar till bland annat Galaxy S20, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 Plus, iPhone SE, iPhone 8, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone Xs samt flera andra modeller.

 

 

Tech21: https://skalhuset.se/varumarken/tech21/

 

Tech21 har även olika nivåer av skal som skyddar din mobiltelefon på olika sätt, men vi ska kika på två olika typer av skydd från Tech21.

Studio Colour:

Studio Colour är en serie färgglada produkter som har ett fallskydd på upp till två meter, och är den tunnaste varianten från Tech21. Här får man mer smidighet och färggrant än fallskydd. Produkterna i denna serie innehåller 32% växtbaserat material samt antimikrobiellt skydd. Förutom att denna serie passar olika mobiler som iPhone 8, Galaxy s20 med flera, så finns denna serie även till AirPods för att kunna matcha skalet på telefonen.

Pure Clear:

Pure Clear tål fall till upp till tre meter och således skyddar bättre än Studio Colour. Dessa skal är även de tillverkade till viss del av växtbaserat material samt antimikrobiellt skydd. Anledningen till att denna serie klarar högre fall är för att de går upp mer på framsidan av mobilen samt har “stötkuddar” på sidorna av fodralet, som kan absorbera en del av fallet. 

Alla Tech21 produkter återfinns på https://skalhuset.se/varumarken/tech21/ och här hittar du skyddande mobilskal till iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE, iPhone 8, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Plus, Samsung Galaxy S20 Ultra, iPhone Xr, Samsung Galaxy S10 med flera. 

 

Spigen: https://skalhuset.se/varumarken/spigen/

 

Spigen har ett stort utbud av skal till olika modeller, här är inte skydd kanske det uttalade, men en del modeller från Spigen har skyddande funktioner. 

Tought Armor:

Tough Armor är Spigen självklara val om det kommer till enbart skydd. Även om mobilskalet har en skyddande funktion är det inte allt för klumpigt. En bra sak med detta mobilskal är även det inbyggda stativet som gör att du kan ställa mobilen på ett smidigt sätt. 

Slim Armor CS:

Slim Armor CS är ett något tunnare skal än Tough Armor. Det erbjuder ingen stativ funktion, men däremot så har den ett fack för två kort, väldigt praktiskt så att man slipper ta med sin plånboken ut.

Spigen har ett väldigt stort utbud av produkter till många olika modeller och alla Spigen som vi på SkalHuset har hittar du här: https://skalhuset.se/varumarken/spigen/

 

Så frågan kvarstår, vilket skal skyddar bäst? Efter denna artikel hoppas vi att du som kund ska hitta det mobilskalet som skyddar bäst! Och har du som kund några frågor gällande skydd, skärmskydd, mobiltillbehör eller vad det nu än kan vara, så tveka inte att kontakta oss!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen