• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser med Instabox
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Mobiltillbehör

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

 

Mobiltillbehör, mobilskal och mobilfodral.

 

Här hos oss på SkalHuset.se är tanken att alla ska kunna hitta sitt tillbehör till sin mobiltelefon utan att det ska behöva kosta skjortan. Vi jobbar ständigt med att du som kund ska få grymma tillbehör till marknadens bästa priser. Vårt stora utbud av mobilskal, mobilfodral, skärmskydd, laddare, kablar och bilhållare gör att du som kund ska hitta något som passar just dig.

 

Våra skal och fodral finns i alla möjliga färger, former och material. Vi har mobilskal i silikon, TPU och äkta läder bland annat. Vi har fodral i olika utföranden, som till exempel plånboksfodral, i PU-läder och äkta läder. Våra mobilfodral finns även i andra materialval.

 

Mobilskalen finns i med olika mönster så som marmor, tryck med ugglor och enkla enfärgade skal. Skalen finns i färger som svart, vitt, guld, röd, rosa med flera. De skärmskydd vi har finns som härdat glas och plastfilm, vilket du nu som kund föredrar.

 

Billiga mobilskal

 

Vår filosofi är att ett skal inte ska kosta lika mycket som din mobiltelefon. Därför försöker vi alltid erbjuda dig som kund marknadens bästa priser utan att tumma på kvalitén. Våra mobilskal, mobilfodral och skärmskydd är precis likadana som de tillbehör som kostar många gånger mer hos andra butiker. Våra mobiltillbehör är noga utvalda och vi gör självklart stickkontroller på våra produkter för att säkerställa produkternas kvalité.

 

Hos oss här på SkalHuset hittar du ett brett utbud till det populäraste mobiltelefonerna. Vi anpassar sortimentet efter vad kunderna efterfråga. Just nu har vi ett väldigt brett utbud av mobilskal, mobilfodral och skärmskydd till iPhone 7, iPhone 7 PlusHonor 9, Sony Xperia XZ Premium och Nokia 8.

Vi kan redan idag erbjuda dig som kund Galaxy S8 Skal och Galaxy S8 Plus skal. Allt för att du ska kunna köpa ett skydd innan mobilen kommer till Sverige. Är det inte ett mobilskal du är ute efter, hittar du även mobilfodral, plånboksfodral och andra typer av fodral.

En sak vi värderar högt och är en våra starka sidor är att kunna erbjuda våra kunder tillbehör när mobilen släpps i Sverige. Gärna några dagar innan lansering för att du ska tryggt kunna använda din nya lur. Nu under hösten 2017 när iPhone X och Samsung Galaxy Note 8 kommer, kan du köpa skal och fodral innan telefonerna släpps i Sverige. Allt för att du ska kunna skydda din lur så fort som möjligt, oavsett om du slår till på en iPhone 8 eller Galaxy Note 8!

Skulle du mot förmodan ångra ditt köp har du självklart 14 dagars ångerrätt. Vi på SkalHuset.se önskar er en trevlig shoppingupplevelse och hoppas att just du skall hitta ditt mobiltillbehör!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen