• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

År 2020 kommer att bli första året som Apple introducerar 5G-support i den nya iPhone 12 Max och man har även tagit ner storleken lite på telefonen jämfört med tidigare års releaser. iPhone 12 Max är en kraftfull iPhone med många intressanta finesser och det finns en hel del ansiktslyft från tidigare år som borde göra Apple-användaren mer än nöjd. Det här året satsar man alltså på 5G-anslutningen och denna uppkoppling kommer vara mycket snabbare än 4G-uppkopplingen och i kombination med denna stora förändringar har man även bytt ut processorn i telefonen och satsar på ett A14-chip som kommer ge kraft och extra liv till batteriet för att kompensera för 5G-anslutningen, som i sin tur kommer stjäla lite mer batteri än 4G. Processorn kommer att vara en av de snabbaste processorerna på marknaden just nu och man kan mäta kapaciteten jämfört med en MacBook Pro 16 tum, vilket säger en hel del om hur kraftfull processorn är. Chippet är tillverkat av leverantören TSMC och skall enligt uppgifter vara ett stort lyft för Apples nya produkter. Skärmen på iPhone 12 Max kommer att vara i storleken runt 6,1 tum till 6,7 tum vilket är en bra storlek för en smartphone. Det ryktas även att Apple uppgraderar nya lightning-kabeln med en helt ny design på kabeln. iPhone 12 Max förväntas släppas under oktober eller november i Sverige. Nu behöver iPhone-fantasterna inte vänta länge till!

När man kollar på designen på nya iPhone 12 Max så verkar det som att telefonerna kommer bestå av en metallram som är lik ramen på den äldre modellen iPhone 4. I övrigt kommer iPhone 12 vara lik förra årets releaser och följer samma design som tidigare år. Den stora skillnaden det här året är att man satsar mycket på innehållet i smartphonen och framför allt kring processorn, kameran och 5G-anslutningen. Om du går i tankarna på att köpa en iPhone 12 Max så verkar det som att man kommer använda sig av samma färger som tidigare år och även lägga till en ny färg som går under namnet Navy Blue. 

SkalHuset.se har erfarenhet av Apples produkter sedan lång tid tillbaka och har genom åren arbetat med att sälja skal, fodral, skärmskydd och tillbehör till hela iPhone-sortimentet. Om du önskar eller har tips om en viss produkt så kan du gärna kontakta vår kundtjänst på support@skalhuset.se. Vi tar gärna emot dina tips och förfrågningar. Varmt välkommen till oss!

iPhone 12 Max Skal

I vårt sortiment på SkalHuset.se tillhandahåller vi skal till iPhone 12 Max och vi har en uppsjö av olika typer av tillverkare och modeller av skal. Mobilskalen finns i olika utföranden och material som exempelvis TPU för att nämna ett populärt material som är tåligt och håller hög kvalité. Mobilskalen idag har ofta en snygg design för att passa in i vardagen hos alla typer av människor. Skalen finns ofta i olika färger och kulörer och vi hoppas du hittar något som passar dig. Ett skal till din iPhone 12 Max är den absolut bästa försäkringen du kan skaffa dig och framför allt kanske det billigaste försäkringen du kan ordna till din iPhone. Om du är osäker på vilket skal som passar dig eller har frågor om en viss produkt i vårt sortiment är du varmt välkommen att skriva till vår kundtjänst på support@skalhuset.se. Vi besvarar din fråga gällande mobilskydd skyndsamt!

iPhone 12 Max Fodral

Ofta står våra kunder i valet och kvalet på ifall man skall välja ett fodral eller skal till sin iPhone 12 Max. SkalHuset.se har ett brett sortiment när det gäller båda produkttyperna och vi tillhandahåller fodral i olika utföranden som exempelvis plånboksfodral och enklare traditionella fodral utan kortfack. Ett mobilfodral är heltäckande runt hela telefonen med ett hölje som ger ett skydd till både baksida och framsida av din iPhone. I plånboksfodralen har man även extra utrymme till förvaring för exempelvis bankkort, kontanter och kvitton. Traditionella mobiltelefonfodral brukar ofta ha samma hölje som plånboksfodralen men att det saknas extra utrymme till förvaring. Allt handlar om vad du önskar för typ av fodral. Fodral anses också, likt skal, som en av de bästa försäkringarna du kan skaffa till din iPhone 12 Max. En billigare försäkring hittar du inte! Om det skulle dyka upp en fråga om en viss produkt är du varmt välkommen att skriva till vår kundtjänst på support@skalhuset.se. Vi hjälper dig mer än gärna med ditt köp av fodral till iPhone 12 Max!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen