• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Din iPhone 12 Max är garanterat den viktigaste prylen du äger och är otroligt ömtålig. Därför bör man skydda sin smartphone med ett fodral eller ett skal. SkalHuset.se erbjuder de bästa mobiltelefonfodralen marknaden har att erbjuda. Tack vare vårt stora sortiment kan vi erbjuda allt från exklusiva fodral till billigare fodral för iPhone 12 Max . Våra fodral finns i många olika typer av utförande och varumärken som exempelvis XQISIT, för att nämna ett populärt märke till iPhone. Materialen av fodralen varierar och det finns exempelvis fodral i PU-läder, som är ett artificiellt läder tillverkat av plast (polyuretan). Det finns även ett material som heter splittläder, som är en blandning av äkta läder bundet tillsammans med PU-läder. Sen finns det givetvis äkta läder som endast innehåller djurläder. Fodralen finns i enklare utföranden med endast ett hölje runt om telefonen och så finns det plånboksfodral som ger lite extra utrymme för bankkort, kontanter och kvitton. Plånboksfodral är ett otroligt populärt alternativ på grund av den snygga designen och det utmärkta skyddet som täcker hela smartphonen. Fodralen har även olika egenskaper och funktioner som ökar användbarheten som till exempel stativfunktion som gör att du kan ställa upp telefonen om man vill kolla på en video eller liknande. Sen finns det även fodral med löstagbara skal vilket innebär att fodralet har ett magnetiskt löstagbart skal som du kan ta bort, två produkter i en helt enkelt! En annan populär funktion är magnetstängning som gör att fodralet hålls stängt med hjälp av en inbyggd magnet eller magnetflärp. Mobilfodralen finns idag i massvis av olika färger, det finns något för alla smaker. 

Om du behöver hjälp med vilket typ av mobilfodral du ska välja till din iPhone 12 Max så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på support@skalhuset.se eller via chatt/Facebook. Vi besvarar din förfrågan så snabbt som möjligt och prioriterar alltid våra kunder först. Om du redan bestämt dig för vilket mobilfodral du vill köpa och lägger din beställning innan 16:00 på vardagar så packar vi och skickar din order samma dag. Vårt mål är att ha snabba leveranser med hög kvalité på alla våra produkter i shoppen. 

SkalHuset är experter och har hög kunskap vad gäller mobilfodral, mobilskal och tillbehör till iPhone 12 Max . Vi har under flera års tid arbetat med detta och du som kund kan känna dig trygg i hela din köpprocess. SkalHuset vet vilka produkter som har bäst kvalité och vilka tillverkare som är att lita på. Välkommen till SkalHuset.se!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen