• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Ett mobilskal till iPhone 12 Max är en mycket enkel investering för att skydda din mobil. Det är den absolut bästa försäkringen du kan skaffa dig när du köpt en ny smartphone. Dagens mobilskal skyddar mot vardagsolyckor och repor, vilket gör att du får högre andrahandsvärde på din iPhone 12 Max om du någon gång bestämmer dig för att sälja den. Skalen finns i massor av olika utföranden och material som exempelvis TPU, hårdplast, silikon, PU-läder, äkta läder och aramidfiber. Det populäraste materialet är TPU som är en mjuk och böjbar gummiliknande plast. Sen finns det även hårdplast som är en styvare och hårdare plast. Silikonskalen påminner om TPU, men är något styvare och inte lika böjbara som TPU-skalen. PU-läder har en yta som är klädd med PU-läder och äkta läder är precis som det låter, en yta klädd med äkta läder. SkalHuset har mobilskal från olika typer av tillverkare som exempelvis Spigen för att nämna ett populärt varumärke inom mobilskydd. 

Om du står i valet och kvalet mellan olika typer av skal till din iPhone 12 Max så hjälper vår kundtjänst gärna dig med rådgivning. Vänligen kontakta oss via chatt eller Facebook för snabbast hjälp. SkalHuset levererar mobilskal i toppklass och kan garantera att du blir riktigt nöjd med våra populära produkter till iPhone 12 Max! Välkommen till SkalHuset.se.

SkalHuset är en av Sveriges bästa och största butiker på nätet för alla som som äger en iPhone. Vårt mål är att alltid ha de senaste mobilskalen, fodralen och tillbehören. Hos oss kan du köpa allt från fodral, skärmskydd, skal och övriga tillbehör till din iPhone 12 Max. Många av våra produkter funkar till de flesta mobiltelefonerna som finns på marknaden idag. I vårt sortiment finns ett stort utbud i flera olika prisklasser, allt från exklusiva mobilskydd till billigare skal. När du handlar hos oss på SkalHuset kan du känna dig trygg under hela köpprocessen och du kan förvänta dig en snabb leverans. Om du beställer ditt skal innan 16:00 på vardagar så packas och skickas din order samma dag. Våra produkter står för kvalité och hållbarhet för att du som kund skall bli så nöjd som möjligt. Om du har några specifika frågor om en viss produkt eller önskemål om en viss produkt är du varmt välkommen att prata med vår kundtjänst på support@skalhuset.se. Vi besvarar dina frågor så snabbt som möjligt och prioriterar alltid dig som kund!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen