• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Det är otroligt viktigt att skydda skärmen på sin iPhone 12 Max med ett skärmskydd, med tanke på vad det idag kostar att byta en trasig skärm på en smartphone. Det kan kosta allt från ett par hundralappar till flera tusenlappar. Ett skärmskydd är en billig försäkring som är enkelt för alla att skaffa. Om du har ett skärmskydd på din iPhone 12 Max ökar du oddsen för att ingen skada sker vid eventuell olycka. Dagens skärmskydd är ofta så pass bra att man knappt märker att man har applicerat det på sin skärm. Det påverkar heller inte touchen på smartphonen överhuvudtaget, till skillnad från förr i tiden då plastfilmerna kunde påverka telefonernas förmåga. 

Alla skärmskydd hos oss på SkalHuset är tillverkade i härdat glas eller plast. SkalHuset tillhandahåller skyddsfilm och skärmskydd från många kända tillverkare som exempelvis Copter, Spigen, ZAGG och Terrapin för att nämna några populära varumärken. För oss är det viktigt med hög kvalité och bra hållbarhet på produkterna, vilket samtliga tillverkare tillhandahåller enligt våra mått. I vårt sortiment finns det allt från billigare skärmskydd till dyrare skärmskydd för iPhone 12 Max. Många skyddsfilmer passar även tillsammans med fodral eller skal ifall du vill ha fullt skydd runt hela din iPhone, vilket så klart rekommenderas av oss. Det vanliga är att köpa ett skärmskydd och även ett skal eller fodral. Skärmen på telefonen är den delen av mobilen man behöver skydda mest eftersom skärmarna idag på dagens marknad är känsliga och telefonerna ofta rätt dyra. En krossad skärm är inget att önska och det blir höga kostnader för att reparera skärmen på en iPhone 12 Max. Ett skärmskydd är den överlägset bästa försäkringen du kan skaffa dig. 

Passa på att köpa ditt skärmskydd till din iPhone 12 Max här på SkalHuset idag! Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar och beställer du innan 16:00 på vardagar så packar vi och skickar din order samma dag. Om det dyker upp några frågor kring din produkt når du vår support på ett par olika sätt, antingen via chatt, Facebook eller via support@skalhuset.se. Vi svarar alltid på era frågor så snabbt som möjligt. Kom ihåg att vi har skärmskydd för de flesta telefonmodellerna hos oss. Vi har produkter som passar iPhone, Samsung, Huawei, Sony, OnePlus och Motorola. Om du saknar en viss produkt så tveka inte att höra av dig till oss! Välkommen till SkalHuset.se!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen