• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser med Instabox
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

iPhone 13 Pro Max

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

iPhone 13 Pro Max

Varje år står ivriga Apple-entusiaster redo att köpa den senaste modellen av iPhone och under 2021 är det iPhone 13 som gäller. iPhone 13-serien släpps i fyra olika modeller, men iPhone 13 Pro Max är värstingen som mångas ögon dras till. Med denna modell får du en enorm 120 Hz-skärm och stilren design som ger en toppmodern känsla. Kamerorna i iPhone 13-serien har dessutom fått en uppgradering och nu kan du fota i automatiskt astrofotografiläge – perfekt för dig som vill kunna fånga stjärnor eller månen på bild! iPhone 13 Pro Max bidrar med kamerafunktioner du aldrig upplevt tidigare, faktum är att den optiska bildstabiliseringen och flyttbara sensorn jämförs med professionella systemkameror. Du kan med andra ord räkna med en toppmodern enhet med oslagbara teknologiska egenskaper. Själva utseendet på telefonen är fortfarande stilrent, dock har modellerna fått en snäppet tjockare design med tanke på att batterikapaciteten har förbättrats. Även kamerahöljet på iPhone 13 Pro Max har blivit aningen grövre för att bidra till en stilig, sömlös design. 

Vi på SkalHuset.se förnyar och uppdaterar vårt breda sortiment ständigt och nu kan du även glädjas åt en mängd olika tillbehör för iPhone 13 Pro Max. Denna enastående modell kommer ge dig så mycket glädje att det inte är mer än logiskt att utrusta den med högkvalitativa tillbehör. Vi står till tjänst med produkter som kan skydda din iPhone 13 Pro Max mot stötar, slag, repor, sprickor och annat slitage – upptäck vårt sortiment med mobilfodral, mobilskal och skärmskydd. Vi vill ge våra kunder möjlighet att få sätta en personlig prägel på sin mobiltelefon, därför erbjuder vi ett mångsidigt utbud från flera olika varumärken. Oavsett om du är på jakt efter ett stilrent skal eller ett extra stöttåligt mobilfodral kan du hitta det du söker hos oss. 

Skal och fodral till iPhone 13 Pro Max

De fantastiska möjligheter som finns i denna modell bör du upprätthålla genom att skydda telefonen på allra bästa sätt. Ett skärmskydd är ett säkert kort när det gäller att hålla telefonen hel och fin. Du applicerar skärmskyddet sömlöst över den stora skärmen och ger den ett säkert skydd mot repor och annat slitage. På så vis kan du lägga ner mobilen i handväskan tillsammans med dina andra prylar och slipper oroa dig för att nycklarna eller hårborsten ska göra repor i mobilskärmen. Oavsett hur försiktig du är finns det risk för att du någon gång kommer tappa telefonen i marken, och med ett skärmskydd har du en försäkring på att skärmen är extra tålig när olyckan väl är framme. Ett skärmskydd skyddar framsidan av telefonen, därför är det en god idé att även ge baksidan extra säkerhet. Vi erbjuder en mängd olika mobilskal för iPhone 13 Pro Max i olika färger och material, så att du ska kunna hitta en variant som faller dig i smaken. Du kan även hitta stöttåliga och praktiska mobilplånböcker i vårt sortiment. Vad sägs om ett svart plånboksfodral i snyggt PU-läder? Skydda din dyrgrip till 100 % med detta premiumhantverk som ger ett elegant skydd hela vägen runt telefonen. 

Allt du behöver till din trogna följeslagare

Telefonen är något som de flesta bär med sig överallt och vi erbjuder en mängd olika praktiska mobiltillbehör som kommer underlätta din mobilanvändning avsevärt. Om du ofta är på språng kan en powerbank vara praktisk att packa ner i väskan, då du kan ladda telefonen överallt utan att vara i behov av ett vägguttag. Vi erbjuder även laddningssladdar av hög kvalitet, och trådlösa laddare som gör att du slipper trassla med sladdar. Du kan även hitta adaptrar för att synkronisera telefonen med en tv-skärm och olika kablar som tillåter dig att överföra filer från telefonen till datorn. Hitta dina nödvändigheter från SkalHuset.se idag!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen