• Fri frakt över 200kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 200kr

  90 dagars öppet köp

iPhone 13 Pro Max - Laddare - Adaptrar - Kablar

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

iPhone 13 Pro Max – laddare, adaptrar och kablar

På SkalHuset.se arbetar specialister inom mobiltillbehör och här kan du välja från ett brett utbud av skal, fodral och skärmskydd men också kablar, laddare och adaptrar. Du kanske är på jakt efter en powerbank för att ladda din telefon när du inte är hemma? Eller du kanske ska överföra filer från telefonen till datorn, eller koppla ihop din telefon med en tv-skärm? Oavsett vilka behov du har kan du hitta rätt produkt från oss. Välkommen att bläddra igenom vårt stora sortiment med produkter till din iPhone 13 Pro Max! Har du några frågor? Kontakta oss på e-post, telefon eller chatt så hjälper vi dig vidare i ditt köp.

HDMI-adapter, trådlös laddning och powerbanks

iPhone 13 Pro Max är en av Apples enheter från 2021 som bidrar med enastående kamera, hög batterikapacitet och en enorm skärm som ger dig mycket glädje vid användning. Streama, spela och surfa obekymrat med hjälp av denna högteknologiska modell – men glöm inte bort att du kan underlätta din användning ännu mer med rätt mobiltillbehör! Tycker du om att titta på film? Införskaffa en adapter med HDMI och koppla ihop mobilen med en tv-skärm för en härligare upplevelse! Du kan också hitta högkvalitativa laddningssladdar med lång hållbarhet och hög kvalitet i vårt sortiment. Vi erbjuder även trådlösa laddare som lämpar sig utmärkt om du är ute efter en alternativ lösning när det kommer till laddning av din telefon. Med en trådlös laddare slipper du trassla med laddningssladdar och kan ladda din iPhone 13 Pro Max smidigt och enkelt. Vi står även till tjänst med kablar med olika kontakter, exempelvis USB Type C, USB-A, Micro och Multiport. Om du tycker det är svårt att hitta rätt kabel eller produkt finns vi givetvis tillgängliga i kundtjänst för att leda dig rätt! 

Få din beställning inom några dagar

Visste du att vi skickar ditt paket samma dag om du lägger din beställning innan klockan 16:00? Vi erbjuder dessutom 90 dagars öppet köp för att du som kund ska känna dig helt trygg med att köpa dina mobiltillbehör på nätet. Hitta dina favoriter på vår webbsida och välj mellan flera olika betalningsalternativ när du lägger din order. Därefter är det bara att luta dig tillbaka och vänta på din snabba leverans från SkalHuset.se!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen