• Fri frakt över 300kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

iPhone 14 Max Skal

Produkter

iPhone 14 Max Skal

Skydda din iPhone 14 Max med ett snyggt och slitstarkt skal! Apples iPhone 14 Max kommer med samma fantastiska egenskaper som iPhone 14, och är dessutom utrustad med en större skärm som passar perfekt för både jobb, bildredigering och serietittande. Med ett stöttåligt mobilskal skyddar du inte bara telefonen mot tråkiga repor och skador som kan minska dess andrahandsvärde, utan ger den också ett snyggt och personligt utseende. Hitta ett prisvärt skal för iPhone 14 Max som matchar din stil och övriga utrustning online hos oss på SkalHuset!

Mobilskal för alla personligheter

På den här sidan har vi samlat skal för iPhone 14 Max från en mängd välkända varumärken. De är tillverkade av kvalitativa material såsom TPU, silikon och hårdplast för att skydda baksidan och kanterna på din telefon på ett så bra sätt som möjligt. Färgerna sträcker sig från alltifrån stilrent vitt, svart, beige och grått till lekfullt lila, rött, rosa, gult och blått. Vill du behålla din iPhone 14 Max ursprungliga utseende hittar du såklart även genomskinliga skal som knappt syns, men ändå skyddar den mot yttre påfrestningar som kan orsaka repor, sprickor och andra skador. Många är dessutom designade med iögonfallande mönster och ytterligare delar som stativ, kortfack eller greppring på baksidan. Du klickar enkelt fast det på telefonen där det sitter tätt mot dess baksida för att inte påverka din användarupplevelse, och flera av skalen är magnetiska för att kunna fästas på ett stativ i bilen. I och med att iPhone 14 Max har stöd för trådlös laddning är vissa skal även anpassade för detta så att du slipper ta bort skalet när du ska ladda telefonen. Ta gärna hjälp av vårt filtreringsverktyg för att sortera ut de egenskaper som du är ute efter för att enklare hitta rätt mobilskal för din iPhone 14 Max!

Köp smarta mobiltillbehör för iPhone 14 Max på SkalHuset

Utöver hållbara och snygga mobilskal erbjuder vi även ett brett utbud av andra smarta tillbehör till din iPhone 14 Max. Ett skal skyddar kanterna och baksidan på din mobil, men för att även framsidan ska vara skyddad mot repor och sprickor rekommenderar vi att du köper till ett skärmskydd. Vi erbjuder skärmskydd i både härdat glas och plastfilm som effektivt står emot yttre påfrestningar som kan orsaka repor och andra skador. Köp dem enkelt och smidigt online hos oss på SkalHuset!

Filter
Sortering

Filter

Pris


Visa


Färg


Egenskaper


Material

Visar 1 av 1 resultat
Visar 1 av 1 resultat

Sortering

  • Rekommenderad

  • Namn

  • Pris stigande

  • Pris fallande

  • Nyheter

  • Lager

Produkten har blivit tillagd i varukorgen