• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagar öppet köp

iPhone 4/4s

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Tillverkare

  • Stäng

Iphone 4/4s är den fjärde generationens iPhone från världsledande elektronikleverantören Apple. iPhone 4 är en smart mobiltelefon och efterföljaren till iPhone 3GS och en av Apples flaggskeppsprodukter som snabbt blev en av marknadens mest populära smartphones. Det här är en mobiltelefon med en enorm kapacitet och som erbjuder en mångsidig och flexibel användning. iPhone 4s är en uppdaterad version av iPhone 4, men med samma utseende och design.

 

iPhone 4/4s skal


Vi på Skalhuset har ett av marknadens bredaste utbud av tillbehör och prylar för iPhone 4 och iPhone 4s. De två olika telefonerna har samma design vilket gör att de olika skalen passar för båda telefonerna. Här hittar du bland annat kvalitativa skal, fodral, väskor, sportarmband, laddare och vattentäta skydd – bland mycket annat. Våra olika skal och fodral finns i en mängd olika färger och utföranden, så oavsett vilken stil eller smak du har finns det med stor sannolikhet något som faller dig i smaken.
Att skaffa rätt tillbehör till din iPhone är bland det smartaste du kan göra i syfte att skydda den från smuts, stötar och repor vilket ökar livslängden på telefonen. Vi har precis rätt tillbehör som skyddar telefonen i form av både skal, fodral och skärmskydd. Vi erbjuder alltid billiga tillbehör eftersom vi tycker att elektronik oftast är dyrt som det är. Våra låga priser gör att du enklare kan variera dig och byta utseende på din telefon från dag till dag.

 


När du handlar hos oss har du alltid fri frakt som alternativ och vi arbetar med snabba leveranser så att du har dina produkter inom 1-3 dagar efter att du lagt din beställning. Enklare och bekvämare än så blir det inte att handla tillbehör för iPhone 4 och 4s. Ta en titt i vår webbshop för att hitta det som faller dig i smaken.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen