• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

iPhone SE

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Skydda iPhone SE med praktiska och snygga tillbehör

När man byggde iPhone SE utgick man ifrån en populär modell och utvecklade den. Detta gör att telefonens storlek är densamma som iPhone 5/5S. Den har en retinaskärm på 4" och baksidan är av aluminium. Innehållet i telefonen är dock ett A9 chip, samma kärna som iPhone 6S har. Med ett A9 chip får man allra högsta kvalité och prestanda, grafikprestandan är på hela 64 bitar vilket gör det extra roligt att spela spel på denna modell. Kameran har 12 megapixlar och erbjuder både livefotografering och 4K-filmning. För extra säkerhet kan man aktivera touch id för att låsa upp telefonen med fingeravtryck. Telefonen går att få i färgerna silver, guld, rymdgrå och roséguld och med antingen 32 GB eller 128 GB minne.

iPhone SE skal

Nackdelen med smartphones är att de lätt går sönder om man tappar dem. Alla har säkert varit med om en sprucken skärm någon gång eller en repad baksida, det är inte snyggt och det är framförallt inte roligt när man precis har köpt sin telefon. Därför är det bra att säkra upp med olika tillbehör till sin telefon, bland annat genom att köpa ett (eller varför inte flera!) skal. Det är helt okej att skämma bort sin telefon och kunna byta ut skalet för olika tillfällen. Mobilskalet skyddar telefonens baksida och kanter men det är inga garantier för att inte telefonen kommer att ta skada vid ett eventuellt fall, risken är dock mindre. För att undvika krossad eller repad skärm rekommenderas ett skärmskydd som lätt kan bytas ut när det har repats. Skal finns i olika material och kan därför hjälpa till att ge bättre grepp om en telefon så att den inte blir så hal att hålla i. Detta minimerar också skaderisken eftersom man då inte tappar den lika lätt.

iPhone SE fodral

Skal är snyggt att använda på en telefon men vill man vara lite mer praktisk ska man satsa på ett mobiltillbehör i form av fodral istället. Det finns mängder av olika mobilfodral till iPhone SE att välja mellan och man kan även välja ett fodral där man kan förvara sin legitimation och bankkort, ett så kallat plånboksfodral. Då behöver man inte släpa på flera grejer i sina fickor när man ska iväg utan har allt samlat i en mobilplånbok istället, mycket praktiskt!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen