• Fri frakt över 200kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 200kr

  90 dagars öppet köp

Samsung

 

Inga produkter hittades.

Samsung som på koreanska betyder "tre stjärnor" är idag världens största tillverkare av mobiltelefoner. Förutom telefoner som är de verksamma inom ett stort antal områden, och är världsledande i flera av dom.

 

Med ett brett utbud finns det alltid en mobil som passar de flesta. Från de lite billigare lurarna till deras premium modeller som Samsung Galaxy Note 8 och Samsung Galaxy S8. Just Samsungs Galaxy serie och Note serie är produktionslinjerna som har satt företaget överst på kartan över mobiltillverkare. Och är du ute efter ett mobiltillbehör till någon av dessa telefoner har du kommit rätt!

 

Då mobiltelefonen är mer än något man bara ringer med, utan även kanske din mest använda ägodel, är det bra om du skyddar den med ett skal, ett fodral eller ett skärmskydd. Eller en kombination av dessa. Många brukar också föredra att ha minst två stycket laddare, vilket du självklart finns bland vårt stora utbud av mobiltillbehör. Med vårt stora utbud av Samsung skal och Samsung fodral, är vi övertygade om att du som kund finner det Samsung mobilskal eller Samsung mobilfodral som just du är på jakt efter. Skulle du inte finna vad du söker så tveka inte att höra av dig via mail eller telefon, som hjälper vi till!

 

Här hittar du mobilskal, mobilfodral till billiga och bra priser. Vi har tillbehör till Galaxy S7, Galaxy S6, S7 Edge, S6 Edge och flertalet andra modeller som J3 2106, J5 2016, A3 2016, A5 2016, A7 2016 och A9 2016. SkalHuset.se har även billiga mobilskal, mobilfodral, skärmskydd, laddare, kablar, bilhållare till flertalet modeller, märken och tillverkare. Hos oss hittar du mobiltillbehör som passar just den mobilen du har.

 

Men om du mot förmodan inte skulle hitta just det tillbehöret du saknar, vare sig det är ett skal eller ett fodral, så tveka inte att höra av dig till oss. Vårt mål är att alltid erbjuda våra kunder just den produkt de söker.  

Hos oss hittar du redan idag, innan telefonen släppts i Sverige, tillbehör till Samsung Galaxy A5 2017 samt Samsung Galaxy A3 2017. Du finner skal och fodral till dessa modeller redan idag. Perfekt för dig som planerat att köpa någon av dessa modeller, att ha skyddet på plats innan telefonen ligger i din hand, för beskydd redan från första minuten. 

 

Samsung Galaxy Note 8 Skal

 

Nu under hösten 2017 släpper Samsung sin nya värsting, Galaxy Note 8. Se till att du köper skydd till din nya Note 8 innan telefonen släpps i Sverige. Med de flera olika mobilskalen och mobilfodralen hoppas vi att just du ska hitta något som kommer passa din nya skönhet.

Vi skickar alla beställningar som kommer in innan kl 16.00 varje vardag.

 

Varmt välkommen och hoppas att du ska trivas som kund hos SkalHuset.se!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen