• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser med Instabox
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Samsung Galaxy S20 Skal

OBS: Dessa produkter passar endast till Galaxy S20 och alltså INTE till Galaxy S20 FE (Fan edition)

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Ett Samsung Galaxy S20 mobilskal kan vara en väldigt enkel och prisvärd försäkring när olyckan är framme. Förutom dess skyddande funktion som så fungerar Galaxy S20 skal som ett sätt att uttrycka sin personlighet. Vissa vill ha Galaxy S20 mobilskal i mönster som marmor, prickar eller vad det nu kan vara. Vissa vill ha enkla svarta produkter, medans andra önskar Samsung Galaxy S20 skal i starkare former som står ut från mängden. Förutom lite billigare och enklare skal, kommer du hos oss på SkalHuset hitta massor av skal från kända varumärken. 

Vår skal kommer även i olika material som TPU, silikon, PU-läder och äkta läder. Vår mål är även att kunna erbjuda dig som kund ett stort och brett utbud av miljövänliga skal. Detta är verkligen något som är i ropet 2020, där man tänker på allt från mobilskal till transporter och handling, att man ska tänka hållbart och ekologiskt. Är du en person som är lite mer slarvig av dig, har vi på SkalHuset Galaxy S20 skal som är mer hållbara och stöttåliga, som ökar chansen att luren håller när du tappar den. Men även om du jobbar i tuffare miljöer kan dessa skal hjälpa till att skydda. 

Vi här på SkalHuset.se hoppas att du som kund hittar ditt Samsung S20 mobilskal hos oss. Om du inte hittar den produkten du söker, så tveka inte att höra av dig. Vi arbetar ständigt med att försöka få fram nya produkter och mobiltillbehör, allt för att du som kund ska ska veta att det är till oss du ska vända dig när du är på jakt efter ett mobilskal. Vi erbjuder också dig som kund fri frakt, 90 dagars öppet köp samt att vi skickar innan kl 16.00 på vardagar. Väljer du dock ett spårbart alternativ tar vi ut en kostnad från 49kr. Men glöm inte, SkalHuset finns här för dig, och vi hjälper dig alltid när du har funderingar!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen