Ingen produkt  
Till Kassan  

Samsung

Samsung som på koreanska betyder "tre stjärnor" är idag världens största tillverkare av mobiltelefoner. Förutom telefoner som är de verksamma inom ett stort antal områden, och är världsledande i flera av dom.

 

Med ett brett utbud finns det alltid en mobil som passar de flesta. Från de lite billigare lurarna till deras premium modeller som Samsung Galaxy S7 och Samsung Galaxy 7 Edge. Just Samsungs Galaxy serie och Note serie är produktionslinjerna som har satt företaget överst på kartan över mobiltillverkare. Och är du ute efter ett mobiltillbehör till någon av dessa telefoner har du kommit rätt!

 

Då mobiltelefonen är mer än något man bara ringer med, utan även kanske din mest använda ägodel, är det bra om du skyddar den med ett skal, ett fodral eller ett skärmskydd. Eller en kombination av dessa. Många brukar också föredra att ha minst två stycket laddare, vilket du självklart finns bland vårt stora utbud av mobiltillbehör.

 

Här hittar du mobilskal, mobilfodral till billiga och bra priser. Vi har tillbehör till Galaxy S7, Galaxy S6, S7 Edge, S6 Edge och flertalet andra modeller som J3 2106, J5 2016, A3 2016, A5 2016, A7 2016 och A9 2016. SkalHuset.se har även billiga mobilskal, mobilfodral, skärmskydd, laddare, kablar, bilhållare till flertalet modeller, märken och tillverkare. Hos oss hittar du mobiltillbehör som passar just den mobilen du har.

 

Men om du mot förmodan inte skulle hitta just det tillbehöret du saknar, vare sig det är ett skal eller ett fodral, så tveka inte att höra av dig till oss. Vårt mål är att alltid erbjuda våra kunder just den produkt de söker.  

Hos oss hittar du redan idag, innan telefonen släppts i Sverige, tillbehör till Samsung Galaxy A5 2017 samt Samsung Galaxy A3 2017. Du finner skal och fodral till dessa modeller redan idag. Perfekt för dig som planerat att köpa någon av dessa modeller, att ha skyddet på plats innan telefonen ligger i din hand, för beskydd redan från första minuten. 

 

Samsung Galaxy S8 och Samsung Galaxy S8 Plus

 

Nu under våren kommer Samsung släppa sina senaste galaxy-lurar. Se till att du köper skydd till din nya S8 innan telefonen släpps i Sverige. Med de flera olika mobilskalen och mobilfodralen hoppas vi att just du ska hitta något som kommer passa din nya skönhet.

Vi skickar alla beställningar som kommer in innan kl 14.00 varje vardag och hos SkalHuset har du alltid fri frakt på dina beställningar. Skulle du däremot föredra att få din beställning spårbar så tillkommer en kostnad på 49:-. Då får du ett SMS så fort din beställning går att hämta hos närmaste utlämningsställe.

 

Varmt välkommen och hoppas att du ska trivas som kund hos SkalHuset.se!

+ Visa mer