• Fri frakt över 200kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 200kr

  90 dagars öppet köp

Urbanista London

Nu kommer Urbanista London! True wireless hörlurar med aktiv brusreducering (ANC). Denna modell är in-ear och kommer i fyra färger!

Upplev upp till 25timmar av total trådlös frihet. På en laddning får du 5 timmar och fodralet ger dig upp till 4 laddningar extra.

Du kan kontrollera uppspelning och volym direkt på lurarna, utan att röra mobilen! Och laddningsfodralet laddar du med kabel eller trådlöst.

Bästsäljare

Från erkänt starka tillverkaren Urbanista lanseras en helt ny serie hörlurar!

Urbanista London kombinerar funktionalitet med ren och elegant skandinavisk design och är tveklöst ett välkommet nytillskott på marknaden för hörlurar.

Dessa in ear-hörlurar erbjuder i tillägg till ett riktigt bra ljud en rad smarta detaljer som ser till att ge kunden en fulländad upplevelse. 

Låt oss titta på vad London-serien har att erbjuda!

Aktiv brusreducering – Ett måste i bullriga miljöer

Genom ett enkelt knapptryck har du möjligheten att fullständigt blockera omgivningens ljud. Den aktiva brusreduceringen ser till att du kan slappna av fullständigt och gå in i din egen bubbla oavsett var du befinner dig. 

Ett måste för dig som inte vill kompensera för yttre ljud genom att höja volymen. Skonsamt för öronen och helt enkelt en lösning som är svår att vara utan när du väl upptäckt den.

Omgivande ljud – Växla mellan olika lägen

Hörlurarna tillåter dig att växla mellan olika lägen. Du kan bland annat ställa in hörlurarna så att röster förstärks samtidigt som din favoritmusik eller podcast rullar på i bakgrunden. En funktion där du helt enkelt tillåter yttre ljud vid tillfällen det är nödvändigt. Röster hörs klart och tydligt i detta läge.

Smarta lurar – Anpassar sig efter situationen

Bland de tekniska finesserna finner vi även det som kallas in ear-detection. Den huvudsakliga uppgiften är att hörlurarna ska anpassa sig efter situationen med hjälp av inbyggda sensorer. Exempelvis pausas det du lyssnar på när sensorerna upptäcker att du tagit ur en av hörlurarna. När sensorerna detekterar att båda lurarna är uttagna stoppas ljudet helt.

En praktisk lösning som bidrar till en friktionsfri användarupplevelse hos Urbanista London!

Lång speltid – Ingen irritation över tidig urladdning

När lurarna är fullt laddade innebär det en speltid på upp till fem timmar. Praktiskt nog kan fodralet bidra till en betydligt längre användningstid än så. Ett fulladdat fodral kan nämligen erbjuda upp till fyra fulla laddningar av dina lurar. 

Du behöver med andra ord inte oroa dig över att lurarna laddar ur i tid och otid.

Trådlös laddning – Snabbt och effektivt

Den trådlösa laddningen sköts Snabbt och smidigt. Laddningen går på under en timme i de fall där tillbehöret är Qi-certifierat. Om du ändå skulle hamna i en situation där batteriet håller på att laddas ur kommer fodralet med hjälp av fyra ljusindikatorer signalera din batterinivå. 

Väldigt liten risk för obehagliga överraskningar och en funktion som säkerställer att du själv inte behöver ansvara för att ha koll på batterinivån.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen