• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser med Instabox
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Apple är idag en av de absolut största tillverkarna och leverantörerna i världen när det kommer till mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Apple presenterade sin första iPad redan 2010 och var då bland de första tillverkarna i världen med att etablera surfplattan på marknaden, en produkt som snabbt blev otroligt populär. Idag finns ett flertal olika varianter av iPads i olika storlekar vilket gör att det finns en iPad som passar alla olika behov och smaker.

 

iPad fodral


En iPad är med sin enkla och flexibla utformning lätt att ta med sig och fungerar likt en smart mobiltelefon men med större skärm och högre batterikapacitet, vilket ger bättre prestanda. Via app store kan du ladda ner en rad olika appar och använda din iPad till att surfa på, se på film, spela spel, maila, chatta och hantera bilder.
Här på Skalhuset erbjuder vi en rad olika praktiska tillbehör för Apples olika iPad-enheter som dels syftar till att skydda din iPad, men också ge den en estetisk uppdatering och ett personligt utseende. Många av de tillbehör vi erbjuder för iPad har flera smarta funktioner en, såsom fodral som också kan användas som stativ, vilket är praktiskt både när du surfar eller vill se på film. Vi har både skal och fodral i ett flertal olika färger och givetvis håller de hög kvalitet. För att hitta rätt fodral för din iPad kan du enkelt filtrera fram produkter för dig genom att sortera på den iPad-variant du har. Du kan också välja att filtrera på färg, material eller egenskaper.

 


Vi rekommenderar även att du kompletterar med ett skärmskydd till din iPad, även om du har ett skal eller fodral. Ett skärmskydd håller skärmen fri från fingeravtryck, fett och repor som lätt kan uppstå vid användning. På så vis ökar du också livslängden på din iPad.
Utöver skal och fodral har vi också laddare och kablar för Apple iPad, samt skärmskydd och hörlurar – här finns helt enkelt allt du kan tänkas behöva för din iPad. Vi tycker inte att tillbehör ska behöva kosta skjortan och har därför alltid billiga tillbehör för Apple iPad. När du handlar tillbehör för Apple iPad hos oss på Skalhuset har du alltid fri frakt som alternativ och vi levererar snabbt, du har din beställning inom 1-3 dagar. Enklare än så blir det inte. Välkommen in i vår webbshop för att hitta passande produkter enligt dina behov och önskemål!
 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen