• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

iPad 10.2 2019/2020 Skärmskydd

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Att på bästa möjliga vis skydda sina tekniska produkter är någonting som för många är en självklarhet, särskilt för många som äger en surfplatta. Vi på SkalHuset.se tycker också att man ska skydda sina tekniska produkter så gott man kan och erbjuder därför skal, fodral, skärmskydd och andra övriga tillbehör som kan skydda din mobiltelefon eller surfplatta på ett så bra sätt som det går. iPad 10.2 är, precis som nästan alla andra surfplattor, ganska skör och stötkänslig. Vi på SkalHuset.se erbjuder därför bland annat skärmskydd till din iPad 10.2 för att förebygga repor och sprickor på touchskärmen. 

Ett skärmskydd är en skyddsfilm gjord av plast eller härdat glas som man fäster på surfplattans egen glasskärm. En skyddsfilm gjord av härdat glas är till för dig som är lite mer olycksdrabbad med materiella ting. Det är nämligen ett relativt stöttåligt skärmskydd som lägger sig som ett extraglas på den egna skärmen på din iPad 10.2. Har du till exempel barn så rekommenderar vi dig en skyddsfilm av härdat glas då olyckan lätt kan vara framme om koncentrationen försvinner. 

En plastfilm däremot är till för dig som är lite mer försiktig och lite mindre olycksdrabbad med dina materiella produkter. Den är nämligen gjord av en tunn plastremsa som man fäster på surfplattans egen skärm. En plastremsa må inte låta så mycket för världen men skyddar skärmen på din iPad 10.2 förvånansvärt bra mot mindre sprickor och repor. 

Alla ska kunna använda en iPad 10.2 utan rädsla för att ha sönder den. Denna surfplatta har alldeles för många fördelar och för stor kapacitet att hjälpa dig och din familj i vardagen för att inte våga användas till fullo av alla. 

Frågor och funderingar är någonting du kan få vid ett köp av en skyddsfilm. Det kan vara svårt att veta vilket märke eller vilken typ av skyddsfilm som passar dig och din familj allra bäst. Vi på SkalHuset.se är experter på skärmskydd och hjälper dig gladeligen om du har svårt att bestämma vilket skärmskydd just du ska ha. Vi går att kontaktas på support@skalhuset.se, i chatten här på hemsidan eller på Facebook Messenger vid frågor och funderingar angående skärmskydd till dig med en iPad 10.2 eller någon annan av våra produkter. 

Kom ihåg att vara rädd om din surfplatta och skydda skärmen mot skadliga sprickor och repor med ett skärmskydd från oss på SkalHuset.se. En spräckt skärm kan orsaka onödigt höga reparationskostnader du förmodligen hellre lagt på annat. Kom ihåg att vi mer än gärna hjälper dig i din köpprocess och svarar så fort vi har möjlighet på dina frågor och funderingar. Njut av din iPad 10.2 på ett säkert vis. Välkommen till oss på SkalHuset.se!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen