• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

iPad 10.2 Övriga tillbehör

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Att äga en surfplatta så som en iPad 10.2 2019 är en upplevelse och någonting som många är nöjda över att göra. På denna surfplatta kan man göra allt från att titta på videoklipp, se på film eller serier, ta fina bilder, filma roliga videos, spela spel eller kanske jobba. Detta betyder alltså att surfplattan går att användas av hela familjen och är ofta också till stor glädje för hela familjen. Trots att surfplattan i sig har många olika funktioner och finesser som ofta räcker och blir över så vill man ibland ha tillbehör som gör upplevelsen men iPaden lite bättre. 

Vi på SkalHuset.se erbjuder en rad olika tillbehör till din iPad 10.2 2019 bland annat praktiska stativ som ökar bekvämligheten vid till exempel film- eller serietittande, bokläsande eller kanske när man spelar spel ganska mycket. Att skaffa ett stativ för att slippa hålla i iPaden när man använder den kanske för vissa låter som en helt och hållet onödig sak, men i själva verket upplever många det som väldigt mycket bekvämare. Upplevelsen med din iPad 10.2 2019 tycker vi på SkalHuset.se borde vara så bra som den bara går och för det behövs ibland lite extra tillbehör. Stativen vi nämnt och många fler extra tillbehör till din iPad 10.2 2019 hittar du lätt under kategorin “iPad 10.2 2019 övriga tillbehör”. 

Tillbehör du också hittar under kategorin “iPad 10.2 2019 övriga tillbehör” är en mängd olika kablar som passar perfekt till din iPad. Bland dessa kablar är de allra flesta olika laddsladdar, bland annat laddsladdar med lightning i ena änden och type-C i den andra vilket betyder att den både kan ladda din surfplatta men också föra över bild och ljud. Vi har även en ljudkontakt som fungerar som adapter till AUX kablar och gör att även du med en Apple-produkt kan använda trådade hörlurar eller högtalare med kabel med detta uttag. 

På SkalHuset.se är det nöjda kunder vi blir som gladast av och hjälper dig därför mer än gärna i din köpprocess. Är du intresserad av någon av våra iPad 10.2 2019 tillbehör men har någon fråga eller fundering är mer än välkommen att kontakta oss på support@skalhuset.se, i chatten här på hemsidan eller på Facebook Messenger så svarar vi dig så fort vi kan och har möjlighet. 

Vi på SkalHuset.se vill som sagt att du som kund alltid ska vara nöjd efter ett besök på vår hemsida. Vi vill också att du ska få hem dina produkter så fort som möjligt och rekommenderar dig därför att lägga din order innan kl 16.00 en vardag. Då packar och skickar vi nämligen varorna redan samma dag. Kom ihåg att du alltid är välkommen till oss på SkalHuset.se!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen