• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagar öppet köp

Urban Armor Gear

Bästsäljare

Filter:

Färg

Produkttyp

Egenskaper

Material

Passar till

Varumärke

Tillverkare

Urban Amor Gear (UAG) heter nykomlingen på marknaden. Märket vänder sig till en vid kundkrets, där både fodral och skal finns för många olika mobilmodeller. Trots starten 2013, så har de nått en hög status till följd av deras kvalité, nisch och prisvärdhet. Är du en äventyrare i behov av rustning? Då är UAG här för dig!

Urban Armor Gear's historia

Urban Armor Gear introducerades för fem år sedan och specialiserar sig på mobil och iPad skydd. Märket har etablerat sig på marknaden till följd av deras personliga nisch som påminner om militären. De har även testat sina mobilskydd med militära metoder.
 

Urban Armor Gear's mobilskydd

Urban Armor Gear har förutom sin tydliga riktning, även ett inkluderande sortiment. Om du till exempel har någon av följande modeller, så är UAG här för dig!

  • iPhone xs
  • Samsung Galaxy S9
  • iPhone 8

UAG gör både fodral och skal, som går i en militär anda. Skydden är hållbara och ser hårdkokta ut, samtidigt som de är lättviktiga. Du kan till exempel köpa ett skal från deras Pathfinder, Plasma eller Plyo-serie, eller investera i ett heltäckande plånboksfodral.

Urban Armor Gear för äventyraren

UAG's mobilskydd har ett ruffigt yttre, som ger skenet av att just din mobil är ""off limit"" och i säkert förvar. Klåfingriga polare kommer alltså att hålla sig undan. Skydden passar alla som vill ha ett hårdare, coolare och ruffigare mobilskydd.

Om du är en äventyrare som letar efter slitstarkt mobilskydd, så är UAG även för dig. Tänk dig dig känslan när din mobil är i säkert förvar, när du klättrar i berg eller cyklar i 90 knyck. Urban Armor Gear tilltalar de flesta, oavsett livsstil eller mobil.

Varför Skalhuset?

Skalhuset älskar UAG och värnar om ett brett och inkluderande sortiment. Om du beställer från oss garanterar vi dig ett kvalitativt och funktionellt mobilskydd - som passar just dig och dina behov och önskemål. Om du dessutom beställer innan 16.00, skickar vi ditt paket samma dag, samtidigt som frakten är gratis (oavsett tidpunkt av beställning!). Utöver Urban Armor Gear, har vi ett sortiment värt att kolla igenom. Klicka hem ett UAG-skal, samtidigt som du klickar hem en laddare - slå två flugor i en smäll, med oss på Skalhuset!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen