• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Ni har rätt att använda er av öppet köp av produkt/produkterna inom 90 dagar från att ni mottagit er försändelse.

För att använda er av öppet köp gäller detta:


Produktens förpackning får ej vara öppnad/skadad, det gäller även produkter med sluten förpackning som ej är plomberade. Är förpackningen öppnad gäller ej dessa 90 dagar utan då ångerrätten.

För att kunna använda er av det öppna köpet måste produkten/produkterna vara oöppnade, oskadade samt i samma skick när ni mottagit dem, om förpackningen är öppnad gäller ej dessa 90 dagar utan då ångerrätten på 14 dagar. Om produkten/produkterna är oanvänd/oanvända skickar ni tillbaka produkten/produkterna till oss tillsammans med ert ordernummer, ni skriver även "Öppet Köp" på den medföljande plocklistan. Har ni t.ex ej kvar plocklistan med ordernumret på skickar ni med en lapp där ni skriver ordernumret. Ni skickar försändelsen till:

SkalHuset.se
C/O Lowwi AB
Gränsbovägen 4A
15242 Södertälje

Tänk på att ni som kund själv står för frakten. Det går inte att återanvända fraktsedeln/portot om ni använder samma kuvert/låda som produkten levererades i. Vi rekommenderar att ni går till närmaste utlämningsställe för att få hjälp med korrekt frankering till försändelsens vikt, för att extra kostnader ej skall tillkomma. Vi hämtar enbart ut spårbara försändelser från PostNord, inga andra transportörer. Har ej brevet frankeras tar vi ut en avgift om 90kr för våra och PostNords omkostnader.

När vi mottagit försändelsen samt att den godkänts krediterar vi produkten/produkterna. Har ni valt faktura som betalningsmetod så kan ni pausa den hos Klarna. När vi behandlat er det öppna köpet, kommer ni erhålla en bekräftelse via mail. Vid godkänd tillbakaskick sker återbetalningen via Klarna, och är er tillhanda inom 7 arbetsdagar.

Skulle produkten/produkterna vara skadade när ni mottagit dem ber vi er kontakta vår support för hjälp av reklamation.

Observera att öppet köp ej gäller företag.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen