• Fri frakt över 300kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

Du har rätt att använda dig av öppet köp av produkt/produkterna inom 90 dagar från att du mottagit din försändelse.

För att använda dig av öppet köp gäller detta:


Produktens förpackning får ej vara öppnad/skadad, det gäller även produkter med sluten förpackning som ej är plomberade. Är förpackningen öppnad gäller ej dessa 90 dagar utan då ångerrätten.

För att kunna använda dig av det öppna köpet måste produkten/produkterna vara oöppnade, hela samt i samma skick när du mottog dem. Om förpackningen är öppnad gäller ej dessa 90 dagar utan då ångerrätten på 14 dagar. Om produkten/produkterna är oanvänd/oanvända skickar du tillbaka produkten/produkterna till oss tillsammans med ditt ordernummer. Du skickar försändelsen till:

SkalHuset.se
C/O Lowwi AB
Morabergsvägen 8
15242 Södertälje

Tänk på att du som kund själv står för frakten. Det går inte att återanvända fraktsedeln/portot om du använder samma kuvert/låda som produkten levererades i. Vi rekommenderar att du går till närmaste utlämningsställe för att få hjälp med korrekt frankering för försändelsens vikt, för att undvika extra kostnader. Vi hämtar enbart ut spårbara försändelser från PostNord, inga andra transportörer. Har brevet ej frankerats tar vi ut en avgift om 90 kr för våra och PostNords omkostnader.

När vi mottagit försändelsen samt att den godkänts krediterar vi produkten/produkterna. Har du valt faktura som betalningsmetod kan du pausa den hos Collector. När vi behandlat det öppna köpet, kommer du få ett mail som bekräftar detta. Vid godkänt öppet köp sker återbetalningen via Collector och du blir då återbetald inom tre arbetsdagar.

Skulle produkten/produkterna vara skadade när du mottar dem ber vi dig kontakta vår support för hjälp av reklamation.

Observera att öppet köp ej gäller företag.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen