• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Grymmaste AirPods tillbehören 2020

Att trådlösa hörlurar exploderat har nog ingen missat, och detsamma gäller faktumet att det är Apple som (i alla fall sett till popularitet) leder den industrin med sina AirPods.

Den egentliga idén bakom just produkten är hur lätta och portabla de är, faktum är att de är designade för att alltid finnas tillgängliga. Vart man än tar med sig telefonen ska möjligheten även finnas att ta med sig sina AirPods.

Givetvis vill man då, nästan automatiskt, skydda sina AirPods och i samband med detta även sätta sin egna stil på det annars vita fodralet. Det vita stilrena etuit är väl i sig fint, men det är ju alltid roligare att själv ta möjligheten och välja ett helt eget utseende.
 

Vi här på SkalHuset har gjort vårt yttersta för att hitta skal i alla möjliga färger och material, från olika varumärken och produktegenskaper. Här nedanför tänkte jag gå igenom några modeller och material samt fördelarna bland de olika alternativen.

Önskar ni att själva kolla finns självklart hela vårt sortiment med tillbehör på länken nedanför:

https://skalhuset.se/mobiltillbehor/apple/airpods/

 

Några olika egenskaper:

Stötsäkert:
Ingen är perfekt och jag tror vi alla någon gång råkat ut för en olycka där telefonen ramlat i backen, vilket innebär att samma risk egentligen finns för AirPodsen. På grund av detta finns det självklart ett brett urval med skal som är designade med just den tanken i bakhuvudet.

I denna kategorin är det Spigen, Urban Armor Gear (UAG) samt LAUT som tar ledningen, alla har nämligen varsin modell av skal som tål lite extra. Här nedanför kan ni se bild på två varianter och självklart finns de i en hel del andra färger, det är bara att klicka på bilden för att se alla stöttåliga skal från just den tillverkaren.
Miljövänligt:
I en tid som denna är här och det är en självklarhet att fler och fler börjar tänka på miljön och framför allt hur man själv kan påverka jordens framtid. Hittills har vi hittat några skal från XQISIT som alla är gjorda i ett komposterbart biologiskt nedbrytbart material, detta med en ren åtanke att i största mån fokusera på naturen.

 

 

Utvalda varumärken:

Kingxbar

När det kommer till motivskal finns det självklart en hel uppsjö med olika designer, material och varumärken. En favorit när det kommer till märken är Kingxbar som erbjuder AirPods skal i hårdplast med motiv mellan allt från blommor till flamingos. Här nedanför finns några exempel på några av alla designer de erbjuder, som vanligt är det bara att klicka så kommer du direkt till alla skal från Kingxbar.
Tech21

Stilrena, snygga och stöttåliga skal? Stöttåligheten går inte riktigt att matcha med de kraftigare modellerna vi har, men önskar man ett mer stilrent och enkelt skal som samtidigt erbjuder ett bra skydd låter “Studio Color” från Tech21 som ett perfekt val.

 

LAUT

En relativt ny spelare på planen, i alla fall när det kommer till AirPods skal, är LAUT. I deras utbud kan man bland annat hitta neon-tonade transparenta skal, ett gäng pastellfärgade modeller gjorda i gummi samt en serie som de valt att döpa till "Dotty". Den sistnämda är en väldigt populär modell, då den erbjuder ett litet roligare motiv samtidigt som de håller det väldigt stilrent.

 

NXE

Ett annat märke som kanske hamnat lite i skymundan är NXE, vilket är ganska ofattbart då deras motiv-skal med olika djur är något som verkligen står ut ur mängden. Alla är tillverkade av TPU med motiv på diverse djur, allt från ugglor till tigrar och leoparder. Modellerna finns i både svart och vit, för att kunna erbjuda någon för alla. Genom att klicka på bilden så kommer du direkt till alla AirPods skal gjorda av NXE.

 

 

 

Samt några olika material:

Äkta läder

En tidlös design som håller länge och endast blir snyggare med tiden? Då låter ett skal i äkta läder som det perfekta valet. Det finns en del olika modeller, alla med sin egna färgton på lädret. Här nedan kommer några bilder på skal från NOMAD, Krusell och ICARER. För att se mer information om produkten är det bar att klicka på bilden.


 

Silikon

Ett självklart material när det kommer till skydd är silikon och vi har gjort vårt bästa för att hitta ett så brett sortiment som möjligt, med allt från vanliga simpla färger till en drös olika motiv. Sett till de stilrena modellerna så finns en hel uppsjö med olika färger och när det kommer till motiven finns exempelvis olika frukter, glassar och djur. Här nedanför kommer några bilder på de olika alternativen som finns, det är bara att klicka på någon av bilderna för att se alla skal av silikon.

 

Tyg

Ett kanske lite oväntat material är tyg, grunden är självfallet gjort i hårdplast, men själva utsidan är tillverkad utav tyg. Det valet skapar en ganska unik yta, som inte bra ser snygg ut men som även ligger bra i handen. Vi har i den kategorin både AirPods skal från Spigen vid namn Urban Fit, men även några andra modeller som erbjuder en del andra färger. Är du sugen på att kolla på fler färger än här nedanför så är det bara att klicka på bilden.

 

Pläterad
En annan lite intressant design är pläterade skal, i diverse olika färger och med en reflekterande yta ger dessa definitivt en unik design och finish. De finns i två olika modeller, med karbinhake samt en utan. Har man planer på att fästa sina AirPods i exempelvis bältet eller på en väska kan man använda karbinhaken, men finns inga sådana planer kör man helt enkelt utan. För att se alla färger är det bara att klicka på respektive bild av den modellen.

 

 

Övriga tillbehör och några avslutande ord

EarPads

AirPods har en ganska speciell form, gjord för att mer eller mindre passa allas öron. Dessvärre kan detta i vissa fall medföra att de ej sitter perfekt för varje person, men självfallet finns det även ett svar på detta - Spigen Earpads. Detta är egentligen ett silikonöverdrag som fästs på vardera AirPod för att skapa en ultimat passform, men samtidigt behåller designen och den generella känslan av ett par vanliga AirPods. Modellen finns i både svart och vit, så man själv kan välja vad som passar en själv.

 


Så avslutningsvis - de olika valmöjligheterna är egentligen ändlösa och förhoppningen är att vi ska ha något som passar alla. Det är just därför vi verkligen grottat ned oss i olika material, stilar och egenskaper. Skulle det mot all förmodan vara någon produkt som vi missat eller helt enkelt saknas, tveka inte på att kontakta oss genom att maila till support@skalhuset.se så kikar vi närmre på det.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen