• Fri frakt över 300kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

SkalHuset <3 Instabox!

SkalHuset <3 Instabox! Nu kan du som kund välja skåp- och hemleverans med Instabox - snabbt, smidigt och säkert. Instabox har över 3000 skåp och täcker nästan hela Sverige, vilket innebär att nästintill alla kan prova deras tjänster.

Vad är Instabox?

2015 fanns ett hål i marknaden, det saknades ett fraktsätt som hade både snabb transport och leverans. Vips startades Instabox som enkelt uppfyller alla krav. De har snabbt expanderat och blivit ett av Sveriges största transportföretag, och från vad vi kan se fortsätter de växa i en enorm hastighet.

Hur fungerar Instabox?

Det är supersmidigt! Du väljer direkt i kassan vilken box du vill ha paketet levererat till och inom någon dag (oftast dagen efter) är det framme. Direkt när paketet skickats får du både ett mail och ett SMS med en spårningslänk, där kan du enkelt gå in och se vart försändelsen är. Du kan även se den förväntade leveranstiden, oftast nästan på minuten. Så fort paketet levererats till den valda boxen får du ett SMS med en kod. Denna kod knappar du enkelt in direkt vid skåpet, luckan öppnas automatiskt och du kan hämta ut ditt paket. Hoppa över den långa kön hos postombudet - välj snabb, smidig och säker leverans med Instabox. 

Hur kan Instabox vara så snabba?

Det är enkelt - Instabox jobbar 7 dagar i veckan. De flesta traditionella transportbolagen levererar endast måndag till fredag, även fast vissa nu även börjat med lördagar. Hos Instabox är det full rulle sju dagar i veckan, allt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt.

Vad är ett paketskåp?

Egentligen är det exakt som det låter - ett skåp där man hämtar sitt paket. Instabox har ställt ut tusentals skåp runt om i Sverige, allt för att underlätta för mottagaren. Skåpet öppnas lätt med en kod som skickas av Instabox. Du behöver alltså aldrig vara orolig att någon annan ska ta ditt paket, utan alla skåp är låsta och säkra tills koden är inslagen.

Har Instabox bara skåp?

Nepp, inte längre. Ganska nyligen har Instabox expanderat till hemleverans, så nu kan du få paketet direkt hem till dörren. Tjänsten kan väljas direkt i vår kassa och du kan enkelt välja exakt vilken dag du vill att leveransen ska ske - smidigt, eller hur? Just nu täcker Instabox hemleverans ungefär 85% av Sverige, så prova med ditt postnummer -  förhoppningsvis har de hunnit expandera även till ditt område.

Hur spårar man ett Instabox-paket?

Så fort ordern skickats från oss kommer det automatiskt ett SMS direkt från Instabox med all information man kan tänkas behöva. I SMS:et finns även en länk och med ett enkelt klick kan du spåra paketet, se det valda skåpet samt när även försändelsen förväntas levereras (oftast på minuten).

Hur kontaktar jag Instabox?

Som med allt annat kring Instabox - superenkelt. Har du fått ett SMS från dem kan du bara svara på det för att komma i kontakt med deras kundtjänst. Har du inte fått något SMS eller föredrar att ringa kan du nå dem på 010-206 90 01 eller maila till info@instabox.se.

Vilka använder Instabox?

SkalHuset, såklart!

Sedan finns det tiotals, om inte hundratals, andra e-handlare som erbjuder leverans med Instabox. Ytterligare ett tecken på hur smidigt och tillförlitligt Instabox faktiskt är.

Hur hittar jag mitt Instabox-skåp?

Busenkelt! Via spårningslänken du fått via SMS kan du gå in och se vart boxen finns samt dess öppettider. Har du ännu inte lagt din order kan du direkt i kassan se vart de olika skåpen finns och ungefär hur lång tid det tar att komma till varje skåp.

Kan jag byta Instabox-skåp?

Självklart går det! Det gör du enkelt genom att klicka på länken du fått via SMS från Instabox, så kan du själv gå in och byta till ett annat skåp. I vissa fall kan det vara så att knappen ännu ej dykt upp, men då kan du bara svara på SMS:et så hjälper Instabox fantastiska kundtjänst dig!

Är Instabox miljövänliga?

Det är en stor och lite komplicerad fråga, det beror lite på vem man frågar och ur vilket perspektiv man ser på det. Något som är säkert är att Instabox satsar hårt på att ställa om till fossilfritt och fokusera på att klimatkompensera, exempelvis via deras donationer till South Pole Group. Har du fler frågor är det bara att maila till klimat@instabox.se så hjälper de dig med dina funderingar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen