• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Stötsäkra skal för Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 är det senaste flaggskeppet i Samsungs S-serie av mobiltelefoner. Mobilen är fullproppad av den senaste teknologin och har ett startpris på strax under 10 000 kronor. Precis som många andra telefoner så är den tillverkad av glas så detta är verkligen inte en telefon man vill lämna oskyddad. Ett av de bästa skydden man kan ge sin nya telefon är ett stöttåligt skal.

De flesta stöttåliga skal är Qi-kompatibla, vilket betyder att du kan behålla skalet på även när du vill ladda din mobil trådlöst. Alla skal från Spigen, Urban Armor Gear (UAG) och Tech21 är kompatibla med trådlös laddning medan både Otterbox och Love Mei är för tjocka för att ha den funktionen, men därför är desto mer stöttåliga.

Om du verkligen vill skydda din nya fina mobil behövs ju självklart även ett skärmskydd. Till Spigen-skalen rekommenderas deras egna skärmskydd. Till övriga skal kan du välja mellan ZAGG och Copter - vilket dessutom är ett svenskt företag. Alla dessa varumärken tillverkar skärmskydd i hög kvalitet som hjälper till att skydda din mobils skärm mot repor och sprickor.

 

Spigen Samsung Galaxy S20 Skal Tough Armor Gunmetal

Spigen Tough Armor till Samsung Galaxy S20 är ett robust skal som precis som alla skal i denna artikel skyddar din mobil mot stötar. Skalet går upp på kanten av mobilen för att ge skärmen extra skydd. Integrerat i produkten finns Spigens så kallade “Air Cushion Technology”, en form av inlägg som hjälper till att fördela stötarna när olyckan är framme, för maximalt skydd. Skalet har även en stativfunktion som med fördel kan användas när man tittar på YouTube eller andra former av strömmande media. Skalet är såklart kompatibilitet med alla Spigens skärmskydd för ett optimalt skydd. Tough Armor är något tjockare och skyddar något bättre än Slim Armor här nedan. Detta mobilskal finns i två färger och det i Gunmetal köper du här.

 

Spigen Samsung Galaxy S20 Skal Slim Armor Svart

Spigen Slim Armor till Galaxy S20 är, precis som Tough Armor, ett skyddande skal för S20. Just Slim Armor är ett något tunnare mobilskal, som skyddar minst lika bra vid tapp och fall, men kanske inte riktigt klarar lika höga höjder som sitt “större” syskon. Med detta mobilskal får man dock en något mer slimmad profil, precis som namnet avslöjar. Det finns även här en stativfunktion för strömmande medier och liknande. Slim Armor kan även det med fördel kombineras med Spigens skärmskydd för extra bra skydd. Skalet finns i 3 färger när detta inlägg skrivs: Svart, Metal Slate och Rusty Pink. Det svarta återfinns här.

 

Urban Armor Gear (UAG) Samsung Galaxy S20 Skal Monarch Svart

Urban Armor Gear (även kallat UAG) Monarch till Samsung Galaxy S20 är bland det bästa skyddet man ge sin telefon. Monarch-serien är UAG:s mest skyddande skal med totalt 5 stycken skyddslager och en mjuk stöttålig kärna. Skalet uppfyller till och med militärens falltest standard (MIL STD 810G 516.6). Skalet finns i dagsläget i tre färger. Det svarta hittar du här.

 

Urban Armor Gear (UAG) Samsung Galaxy S20 Skal Pathfinder Forest Camo

Pathfinder från UAG är lillebror till värstingen Monarch. Till skillnad från Monarch så har Pathfinder endast 2 skyddslager men det är å andra sidan något tunnare än sin storebror. Trots detta så är skalet fortfarande skyddande. Man kan säga att det är bland de första stöttåliga och slimmade skalen. Pathfinder finns i några fler färger, totalt 4 stycken. Till exempel finns den snygga militärgröna Forest Camo.

 

Tech21 Samsung Galaxy S20 Skal Pure Clear Transparent Klar

Pure Clear från Tech21 visar att ett skal kan vara skyddande men fortfarande vara diskret. Detta skal är perfekt om man vill skydda sin Galaxy S20 utan att dölja telefonens snygga design. Skalet må inte se speciellt skyddande ut men bli inte lurad av utseendet, för detta skal har faktiskt 3 meters fallskydd. Skalet har även ett mikrobiellt skydd som minskar mikrober med upp till 99% för att hålla det fräscht även med kontinuerlig användning. Om det inte var nog så är skalet även mer miljövänligt än vanliga skal då det är tillverkat av 37% växtbaserat material. Pure Clear till Samsung Galaxy S20 hittar du här.

 

Otterbox Samsung Galaxy S20 Skal Defender Svart

Otterbox är ett av marknadens mest legendariska märken som har funnits endast sedan 1998. Defender är Otterboxs flaggskepp och det finns såklart även till Samsung Galaxy S20. Skalet har skydd i 3 lager och även en dammplugg för att hindra att damm kommer in i laddningsuttaget. Det kommer även med ett smart hölster så att man till exempel kan fästa mobilen i bältet. Otterbox Defender kommer i en snygg svart färg.

 

LOVE MEI Samsung Galaxy S20 Skal Powerful Case Armegrön

Bland det mest rejäla man skydda sin telefon med är ett LOVE MEI-skal. Till skillnad från de andra skalen så omsluter Love Mei telefonen helt då man skruvar fast skalet runt telefonen samt att det medföljer ett skärmskydd i härdat glas. Skalet finns i hela 6 stycken olika färger, bland annat denna snygga armégröna färg.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen