• Fri frakt över 200kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 200kr

  90 dagars öppet köp

Vi finns på entréplan i Lunagallerian i Södertälje!

Öppettider för butiken:
Måndag-Fredag: 10.00-19.00
Lördag: 10.00-16.00
Söndag: 11.00-16.00

Om du vill komma i kontakt med butiken direkt kan du maila till butik@skalhuset.se eller ringa till 076-074 95 20

Villkor för köp i vår butik: Butiksvillkor

SkalHusets butik i Lunagallerian, Södertälje

Äntligen har vi öppnat vår första fysiska butik! Varmt välkommen att uppleva våra produkter i verkligheten.

Något vi jobbat för väldigt länge har äntligen skett, nämligen att vi öppnat vår första fysiska butik. Vi har fått möjlighet till detta tack vare att det fanns en ledig lokal i Lunagallerian i Södertälje. Detta är perfekt för oss då vi haft både kontor och lager i Södertälje i många år, samt att det är nära till Stockholm och att det finns bra förbindelser däremellan, samt till andra närområden.

Målet med vår butik är att skapa relationer till våra kunder, och att kunna erbjuda samma hjälp som vi tillhandahåller via vår kundtjänst - i verkligheten. Butiken ser vi som en stor möjlighet att kunna etablera oss som ett starkare varumärke, samt att kunna nå ut till en bredare kundkrets i form av till exempel kunder som inte vill eller inte kan handla via vår hemsida, av olika skäl.

Den största fördelen med att öppna butik, förutom att få träffa våra kunder i verkligheten så klart, är att vi kommer kunna erbjuda ett stort utbud av produkter som kunder normalt sett inte kan klämma och känna på. Vi hoppas självklart att detta ska kunna förenkla för dig som kund, så du slipper byta om du till exempel skulle ha beställt fel produkt. Vi kommer naturligtvis även kunna erbjuda vägledning och svar på eventuella frågor.

Om du inte skulle hitta det du är ute efter i butiken finns det även möjlighet att lägga en order via hemsidan i butiken, något vi självklart hjälper till med om du vill! Om du istället vill sitta hemma i lugn och ro och lägga din order erbjuder vi även hämtning av onlineordrar i butiken, endast en arbetsdag senare (förutsatt att du beställer innan kl 16.15). Du väljer då fraktsättet "Hämta i Butik" i kassan, sedan får du ett SMS och mail när ordern är redo för hämtning i butiken. Ordern finns kvar för hämtning i butiken i en vecka efter att den anlänt.

I butiken kan du få hjälp av våra härliga medarbetare; Victoria och Julia.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen