• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Mobiltillbehör för resan – Bra saker att ha med sig!

Om du hittat hit är du troligtvis på jakt efter bra tips och råd kring vad som kan underlätta ditt mobilliv när du befinner dig på resande fot. 

Det huvudsakliga målet med den här artikeln är att ge dig perfekta förutsättningar för att slippa missa den där lilla irriterande detaljen som ofta blir en humörsänkare. 

När du har läst den här artikeln kommer du förhoppningsvis ha goda förutsättningar att slippa missa den typen av detaljer och fullt ut kunna koncentrera dig på andra viktigare aspekter av resandet.

Vi kör igång och listar de viktigaste mobiltillbehören att tänka på inför resan!

Hörlurar – Det viktigaste tillbehöret

Klicka på bilden eller länken för att komma till våra hörlurar: https://skalhuset.se/horlurar/

Vi vill hävda att hörlurar är det absolut viktigaste tillbehöret och något du absolut inte vill glömma på resan. Att tumma på kvaliteten är heller inget som rekommenderas då ett par riktigt vassa lurar kan göra underverk för hur du upplever resan.

En rekommendation för att slippa sladdtrasslet är att rikta in sig på ett par trådlösa hörlurar. Det är en marknad som mognat en aning senaste tiden, vilket innebär att du som konsument har lite större valfrihet och kan välja ur fler priskategorier.

Här har vi även uppdelningen mellan on-ear och in-ear-lurar att ta i beaktning. Om du jagar riktigt bra ljud som samtidigt effektivt stänger ute externa ljudstimulin kan det vara värt att investera i ett par högkvalitativa on ear-lurar.

Ur ett flexibilitetsperspektiv är dock ett par trådlösa in-ear utan konkurrens. 

Vill du slippa att välja går det såklart bra att packa med den mindre varianten i jackfickan och ha med ett par större lurar i bagaget. 

Det finns alltså lite saker att fundera på avseende vilka lurar som passar bäst för resan. Men huvudsaken är att du inte glömmer lurarna!

Mobilhållare – För bekväm film- eller serietittning

Klicka på bilden eller länken för att komma till denna smarta hållare: https://skalhuset.se/sortiment/hallare-for-framsate-till-mobil-surfplatta-svart/

En väldigt praktisk och underskattad lösning som ofta är både billig och funktionell. 

Kanske har du sneglat avundsjukt på resegrannen som bekvämt fäst mobiltelefonen på stolsryggen framför eller på det utfällbara bordet? Det har du gjort rätt i. Att slippa hålla mobilen i handen eller se den glida omkring på bordet gör din filmupplevelse bekväm och fri från irritation. 

Magnetfäste – Praktiskt och stabilt

Klicka på bilden eller på länken för att komma till Pitakas smarta magnetiska bilhållare: https://skalhuset.se/laddare-och-kablar/biltillbehor/magez-mount-qi-bilhallare-ventilation-svart/

Den variant som fästs med magnet erbjuder ofta ett riktigt bra fäste och väl på plats sitter den mycket stabilt och du behöver inte oroa dig för att den ska lossna. 

En mycket smidig och praktisk lösning med kapacitet att sätta en liten guldkant på resan.

Anti-slippmatta – För att undvika den glidande telefonen

Klicka på bilden eller länken för att komma till anti-slippmattan: https://skalhuset.se/universella-tillbehor/anti-slipp-matta-13-x-8-cm-svart/

För den som vill gå på budgetvarianten är anti-slippmatta ett bra alternativ. Den erbjuder givetvis inte samma flexibilitet och variation som du kan få med magnetfäste, men är ett smart alternativ om du ledsnat på att mobilen glider omkring under flyg- och tågresan.

Alltså ett finfint alternativ för den som är beredd att kompromissa lite med funktionalitet och få en smart produkt till ett mycket skonsamt pris.

Powerbank – Perfekt när laddningsmöjligheterna är få!

Klicka på bilden eller länken för att komma till våra powerbanks: https://skalhuset.se/laddare-och-kablar/powerbanks/

Powerbank är den där produkten som du aldrig kommer ångra att du köpte. Om du inte redan gjort slag i saken och äger en powerbank är det ett ypperligt läge att inhandla den i anslutning till din resa.

I förhållande till just resande kommer den alltid väl till pass i alla olika typer av vänthallar där laddningsmöjligheterna är få. Även på tåg och flyg kan du ha oturen att resa med en äldre modell och plötsligt sitta med en urladdad telefon. Med en powerbank undviker du smidigt detta problem. 

När det gäller flygning är det heller inget problem att få resa med powerbank. Så länge den är packad i handbagaget går det alldeles utmärkt att plocka fram för att ladda telefonen när batteriet börjar tryta. Det finns dock vissa restriktioner vad gäller effekt, men det är ingen fara om du köper en powerbank med det primära syftet att ladda enkel elektronikutrustning.

Värt att notera är det faktum att powerbanken sällan kommer med fulladdat batteri utan vanligtvis ligger det mellan 20-80% när du får hem den. Det är alltså en fördel att vara ute i god tid och slippa sitta med både urladdad telefon och powerbank.

Sammantaget är det en kanonprodukt som du också kommer finna stor glädje av även när du inte befinner dig på resande fot. Att vara räddaren i nöden på utflykten eller campingturen är ett annat jobb som powerbanken gärna utför.

Alltså ett finfint köp inför resan som du även kommer ha mycket glädje av framöver!

Vattentätt fodral – Ett måste vid poolen och på stranden!

Klicka på bilden eller länken för att komma till vår vattentäta väska: https://skalhuset.se/sortiment/vattentalig-vaska-18x12-cm-svart/

Är du på väg mot solsemester och kommer befinna dig i närheten av vatten under en stor del av tiden? Då är det vattentäta fodralet detaljen som säkerställer att luriga vattendroppar inte kan ta sig in i din telefon och ställa till tekniska problem.

Fodralet är enkelt men mycket funktionellt i sin design och en väldigt bra produkt att ha i sin ägo. Öppningen är mycket smart designad så det är heller inget problem att plocka fram och lägga tillbaka mobilen med jämna mellanrum. 

Om man är väldigt mån om sin mobiltelefon är det helt enkelt en väldigt billig och bra investering för att slippa eventuell skada från vatten. Även om dagens mobiler har blivit bättre på att tåla vatten kan det snabbt bli allvarliga och oåterkalleliga skador på telefonen.

För att summera är det alltså en smart och prisvärd produkt som ger den där lilla extra tryggheten när du befinner dig på platser där det är mycket vatten i omgivningarna.

Sammanfattning

Efter den här artikeln är vår förhoppning att du försetts med goda möjligheter att i god tid inhandla de produkter som är nödvändiga inför resan. Med exempel på produkter som underlättar både resandet och din vistelse på plats, har du nu skaffat dig mycket goda möjligheter att fullt ut kunna slappna av på din semester och slippa behöva bekymra dig för teknikaliteter och missöden.

Med dessa produkter behöver du varken bekymra dig för att befinna dig utan batteri, få kramp i handen eller telefonen förstörd av vatten.

Slutligen vill vi givetvis önska dig och dina eventuella medresenärer en riktigt trevlig resa!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen