• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser med Instabox
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Powerbanks

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

I dagens samhälle använder vi våra telefoner, datorer, digitalkameror, högtalare och surfplattor mer än någonsin och enheterna har ofta en central plats i våra liv. Vi sköter allt från kontakt med familj och vänner till att betala räkningar, jobba och spela spel på våra enheter. I det långa loppet sliter det på batterierna i våra elektroniska prylar och vad passar då inte bättre än en powerbank. Man vill ju så klart inte missa viktiga samtal eller SMS.

En powerbank kan även kallas nödladdare, portabelt batteri, bärbar laddare eller externt batteri. Du kan enkelt ta med dig powerbanken och ladda din telefon vart du än befinner dig. Du behöver aldrig oroa dig för att missa viktiga samtal eller SMS från familj, vänner eller jobbet. Powerbanken har ofta ett smidigt utformande som gör det enkelt att ta med sig den i fickan eller i väskan. Dagens powerbanks har ofta en kraftfull laddning, tillverkarna vässar år efter år på den här typen av teknik. SkalHuset.se har ett brett sortiment med powerbanks och idag säljer vi powerbanks från tillverkare som Pitaka, Smartline, Krusell, Adidas, Richmond & Finch och XQISIT. Det finns allt från enklare powerbanks till mer avancerade. Det finns diskreta powerbanks som är utformade som läppstift till design snygga powerbanks i vit marmor. Allt för att passa in och förenkla vardagen. På SkalHuset.se finns det något för alla smaker. 

Dagens powerbanks är så pass kraftfulla i sitt skal att man till och med kan ladda en surfplatta. Inuti powerbanken sitter ett litium-jon batteri som lagrar ström när det laddas i ett strömuttag. Kapaciteten i batteriet mäts i mAh. Powerbanken räcker ofta till flera laddningar och har oftast en kapacitet på mellan 2000-6000mAh, vilket är otroligt kraftfullt om man ser till utvecklingen som gjorts av dessa portabla batterier. När du laddat upp din powerbank via ett vanligt eluttag eller via USB kan du sedan ta med dig den och ge din smartphone ett nytt liv när behovet kryper sig på. Alla borde äga en powerbank, otroligt smidigt!

Om du skulle ha någon fråga om en specifik produkt eller önskemål om en viss produkt här på SkalHuset.se så är du varmt välkommen att skriva till vår kundtjänst via chatt eller mail. Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig med dina frågor och ditt framtida köp. Vi har jobbat med detta i många år så du är trygg i våra händer. Varmt välkommen till oss på SkalHuset!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen