• Fri frakt över 200kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 200kr

  90 dagars öppet köp

Samsung Galaxy S22 Plus

 

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Samsung Galaxy S22 Plus

Det är spänning i luften för alla som gillar Samsung. Snart släpps nämligen nya Samsung Galaxy S22-modeller och preliminärt lanseringsdatum verkar bli i början av 2022. Genom läckor och rykten har det dock börjat spridas information om de nya telefonerna och här ska vi redovisa vad vi har hört om Samsung Galaxy S22 Plus. Självklart erbjuder vi mobiltillbehör till Galaxy S22. Här hittar du prisvärda fodral och skal i olika material och färger men också skärmskydd samt olika typer av laddare, adaptrar och kablar.

S22 Plus eller S22 Pro?

Vad tror du? Kommer ny Samsung Galaxy S22 Plus kanske istället heta Samsung Galaxy S22 Pro? Båda namnen figurerar och snart kommer vi att få reda på vad det officiella namnet blir på den nya telefonen. Designmässigt, om vi jämför med föregångare i S21-serien, kommer vi att känna igen den nya mobilmodellen. Galaxy S22 Plus kanske har en något plattare baksida samt ett annat kameraarrangemang och skärmstorleken verkar vara bara marginellt annorlunda mot telefonerna i S21-serien. Ryktena säger att mobilen kommer att finnas i färgerna vitt, svart, roséguld och grönt. Det kommer med andra ord inte att bli så stora förändringar utseendemässigt. Men som alltid med en telefon från Samsung kommer användaren inte att bli besviken på kameran. Det vågar vi lova! Vi förväntar oss en förbättrad programvara, mycket bra zoom-funktion och flera objektiv. Vi ser fram emot att upptäcka Samsungs nya telefon Galaxy S22 Plus, eller Galaxy S22 Pro, och dess kraftfulla batteri, trådlösa laddning, 5G skärm och många andra smarta funktioner. 

Mobiltillbehör till Samsung Galaxy S22 Plus

En mobil använder du varje dag till många olika saker. Du använder den för att ta bilder, hålla kontakt med vänner och uppdatera sociala flöden. Du kanske använder den i olika jobbsituationer och på fritiden för att spela spel och titta på filmer eller serier. Investerar du i en ny mobil rekommenderar vi därför att du kompletterar med olika mobiltillbehör som skyddar telefonen från stötar och slag, sprickor och repor. Mobilfodral och plånboksfodral finns i flera olika varianter. För dig som inte vill bära med dig en plånbok passar ett fodral med fack för körkort och bankkort perfekt. Många mobilfodral har också en stativfunktion så att du enkelt kan ställa upp mobilen när du vill titta på en film eller serie. Ett mobilskal skyddar mobilens baksida och här hos oss på SkalHuset.se finns flera skal att välja mellan. Vill du också skydda mobilens skärm finns effektiva skärmskydd.

Sladdar, kablar och adaptrar

För att kunna använda alla funktioner på din nya Samsung Galaxy S22 Plus behöver du också laddningssladdar och andra kablar och adaptrar. Det följer nämligen inte alltid med laddare i förpackningen till en ny mobil. Beställ en snabbladdare här eller varför inte en trådlös laddare? Samsung Galaxy S22 Plus kommer att ha en kraftfull prestanda med lång batteritid men ibland kommer du att behöva ladda mobilen och då vill du självklart att det ska fungera snabbt och effektivt. 

Beställ tillbehör till Samsung Galaxy S22 Plus online på SkalHuset.se 

Komplettera med mångsidiga och snygga mobiltillbehör till Samsung Galaxy S22 Plus här hos oss på SkalHuset.se. Under varje produkt kan du läsa mer om dess egenskaper och funktioner men om du är osäker på något är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till! När du beställer mobiltillbehör i vår webbshop får du produkter från välkända varumärken till konkurrenskraftiga priser. Självklart erbjuder vi också snabba leveranser! Lägger du din beställning före klockan 16:00 skickar vi den till och med samma dag.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen