• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

iPhone Xr Fodral

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Här på Skalhuset.se så har vi ett stort utbud utav olika iPhone Xr fodral. Vi har bland annat så kallade plånboksfodral som kombinerar ett mobilfodral och en plånbok i ett, så slipper man släpa med plånboken utan man får med den när man tar med sig mobilen. En mobilplånbok helt enkelt, mycket praktiskt!
Dessa iPhone Xr plånboksfodral kommer i flera olika former och storlekar, med ett stort utbud av färger som till exempel svart, vit, röd och blå. De kommer även i flera olika material så som, PU-läder och även äkta läder. Alla plånboksfodral kommer med kortfack som man kan stoppa sina bankkort i och även ett större fack för till exempel kontanter. Har man många kort som man behöver stoppa i sin plånbok så har vi mobilplånböcker med många kortfack så att det finns ett fack för varje kort. Har man bara några stycken kort i sin plånbok så har vi givetvis även mindre Apple iPhone Xr plånboksfodral med bara några stycken kortfack.

Utöver dessa plånboksfodral så har vi även andra iPhone Xr fodral med andra finurliga funktioner. Många av våra fodral har bland annat en så kallad stativfunktion. Stativfunktionen gör så att man kan ställa upp mobilen så att man får en vinkel på mobilen, vilket gör att det blir väldigt enkelt och bekvämt att kolla på till exempel bilder, videor och filmer. Vi har även fodral med löstagbara skal, så att man enkelt kan ta bort skalet från fodralet ifall man inte behöver ha fodralet med sig.
Vi har även iPhone Xr mobilfodral av flera olika kända fodral-tillverkare som Qialino, Urban Armor Gear, CaseMe, Nillkin, Dux Ducis och DG.MING. Dessa varumärken tillverkar toppenfodral med riktigt bra kvalitet. Här på Skalhuset finns det ett iPhone Xr mobilfodral för alla, alltid med bra priser!

Vilket Apple iPhone Xr fodral ni än väljer så har vi alltid fri frakt inom Sverige. Lägger du ordern innan kl 16 så skickas den även samma dag, för att ge dig som kund en riktigt snabb leveranstid, på 1-3 arbetsdagar. Behöver ni hjälp med någonting så finns alltid vår suveräna kundtjänst till er hjälp. Det är bara att maila support@skalhuset.se så hjälper de dig därifrån.
Varmt välkommen till Skalhuset.se!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen