• Fri frakt över 100kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 100kr

  90 dagars öppet köp

Huawei P30 Lite

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

I april 2019 släppte Huawei sin tredje mobil i nya P30-familjen; minstingen P30 Lite.
Lite-versionen är ligger längst ner i hierarkin, under P30 Pro och vanliga P30.

Huawei P30 Lite är just det, en “lite”-version av P30 med lite sämre prestanda och kamera men till ett mycket billigare pris, endast 3999 kr. P30 Lite är tillverkad av en plastram tillsammans med en skärm gjord av glas. Skärmstorleken ligger på 6,15 tum med en pixeldensitet på 415 ppi.
Under skärmen finner vi en åttakärnig A73/A53 processor som kör den senaste Android-versionen 9.0. Lagringsutrymmet ligger på 128 GB med 4 eller 6 GB RAM med plats för ett extra minneskort på upp till 512 GB. Det starka batteriet har en kapacitet på 3340 mAh.

Framkameran ligger på 24 MP och kan filma i 1080p. Trots det billiga priset så finner vi en likadan trippelkamera som de dyrare modellerna, på 48 MP, 8 MP respektive 2 MP.
På utsidan av mobilen så finner vi ett Type-C uttag för laddning av mobilen och även ett 3,5 mm hörlursuttag. Mobilen har även en fingeravtryckssensor monterad på baksidan. Utöver detta får man även med vanliga funktioner såsom WiFi, Bluetooth, accelerometer, gyrometer och GPS.

Huawei P30 Lite skal

Självfallet förtjänar din nya Huawei P30 Lite ett skal! Och då är skalhuset.se helt rätt ställe för det! Här så har vi ett stort utbud av olika skal till P30 Lite. Skalen kommer i olika material såsom TPU, hårdplast och PU-läder. De kommer även olika färger såsom svart, vit, transparent, röd och blå. Utöver vanliga färger så finns även flertalet olika mönster och motiv. Allt för att göra din nya Huawei P30 Lite snyggare och mer personlig!

 

Huawei P30 Lite fodral

Sedan finns även ett annat tillbehör, nämligen mobilfodralet. Till skillnad från ett skal så skyddar även fodralet skärmen på mobilen när fodralet är stängt. En populär variation av mobilfodralen är plånboksfodralet. Köper du ett Huawei P30 Lite plånboksfodral så får du en plånbok och mobil kombinerat i ett mycket smart paket. Även dessa fodral kommer olika färger och mönster.


Vilket tillbehör du än väljer så har vi alltid fri frakt och beställer du innan kl 16 så skickas din order samma dag. Skulle ni behöva hjälp med er order så kan ni alltid kontakta vår underbara kundtjänst på support@skalhuset.se.

Varmt välkommen till Skalhuset.se!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen