• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Sony Xperia XZ Premium

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Sony Xperia XZ Premium är en av Sonys nyaste telefoner i toppskiktet. Det är en snygg och kraftfull mobil som är tillverkad med ett starkt glas på skärmen, en aluminiumlegering baktill och hållbar nylon där fram. Även om Sony har lyckats skapa en mobiltelefon som klarar av det mesta (IP 68, vilket innebär damm och vattentålig) så kan telefonen trots det gå sönder om du skulle råka tappa den på ett olyckligt sätt. Undvik detta genom att köpa ett skal till Sony Xperia XZ Premium här hos oss.Vi har samlat ett stort utbud av tillbehör och skal till Xperia XZ Premium, bland annat ett läderfodral som inte bara skyddar telefonen vid stötar och fall utan även fungerar utmärkt som en korthållare för dina kredit- och kontokort.

 

Sony Xperia XZ Premium Skal

Eftersom de allra flesta numera klarar sig utmärkt utan kontanter kan du skippa plånboken till förmån för ett stilrent mobilfodral till Sony XZ Premium. Sony kommer med en USB Typ C port, vilket innebär att den kräver en ny typ av laddare och kabel. Du får naturligtvis med dig rätt kabel när du köper telefonen men om du skulle behöva en extrakabel, eller en adapter som gör det möjligt att använda en Micro USB-kabel med mobilen, kan du med fördel kolla in vårt stora utbud av tillbehör till Sony XZ Premium. En telefon som har allt Det är lätt att förstå varför Sonys telefoner är så populära. Om vi bortser från den starka och framförallt väldesignade ytan och kollar under skalet så hittar vi en kraftfull Quad-Core processor. Egentligen handlar det om två Dual-Core processorer, en med 2,15 GHz som tar hand om alla svårare beräkningar och en på 1,6 GHz som ser till att bakgrundsprocesser och mindre beräkningar utförs snabbt och lätt. Detta gör att din Sony Xperia XZ Premium känns snabb att använda, oavsett om du använder den för att kolla på film, spela spel med grym grafik eller redigera bilder.

 

Sony Xperia XZ Premium Fodral

 

Även kamera håller hög kvalitet, vilket är förväntat när det kommer till Sony. De har sedan länge tagit ett järngrepp om kameramarknaden och står bland annat för några av de bästa sensorerna i branschen. Xperia XZ Premium är inget undantag utan kan skryta med 24,8 MP och en autofokus som slår de mesta. Här hittar du även en bildstabiliseringsfunktion som hjälper dig få en skarp bild trots att du kanske är skakig om händerna när du fotar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen