• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser med Instabox
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Att skydda sin mobiltelefon är idag någonting som väldigt många gör. Vissa skyddar sina telefoner lite mer medan andra skyddar dem lite mindre men huvudsaken är iallafall att telefonerna på något vis får skydd. Även om du är en person som har mer eller mindre skydd på din telefon har vi på skalhuset.se ett sorts skydd som passar alla, nämligen mobilskal. Mobilskal har nästan alla idag på sina smartphones och detta inte bara tack vare skyddet det ger telefonen utan även tack vare att mobilskalen idag är väldigt väldesignade och snygga. Är du ägare av en OnePlus 8 Pro och är sugen på ett mobilskal har du till vår sida kommit helt rätt. 

Under denna kategorin “OnePlus 8 Pro skal” hittar du nämligen ett brett utbud av mobilskal perfekta till din OnePlus 8 Pro. Skalen kommer i en hel rad olika färger och modeller, allt för att just du ska hitta det skal som passar dig, dina behov och din stil allra bäst. OnePlus 8 Pro går att välja i olika färger och har i sig en väldigt fin design. Därför har vi inte enbart skal i färg utan erbjuder även genomskinliga skal som låter mobilens eget utseende glänsa igenom. 

Skalen som går att klicka hem från vår webshop är av stöttåligt material såsom till exempel TPU, hårdplast och PU-läder. Dessa material skyddar din OnePlus 8 Pro från vardagens slitage samtidigt som de ger din mobil en snygg touch. Vissa av mobilskalen är inte bara snygga och tåliga utan även väldigt praktiska. Ett praktiskt skal är till exempel ett OnePlus 8 Pro skal med kortfack. Detta betyder att skalet har ett litet fack på baksidan där du kan få plats med ditt betalkort eller kanske id-kort. På så vis får du smidigt med dig kortet tillsammans med din mobiltelefon. Detta kan minska risken för att kortet tappas bort då du med detta skal enbart behöver ha koll på din OnePlus 8 Pro för att på samma gång ha koll på kortet. 

Utbudet i vår webshop på SkalHuset.se är mycket stort av OnePlus 8 Pro skal. Detta kan göra det svårt att veta vilket skal just du ska beställa. Kontakta vår kundsupport på support@skalhuset.se, i chatten här på hemsidan eller på facebook Messenger så hjälper vi dig att hitta det skal som passar bäst för just dig, dina önskning, din stil och dina behov. Vi vill att du ska bli så nöjd som det bara går när du beställt ett skal eller annat tillbehör från oss på SkalHuset.se och hjälper dig därför mer än gärna när du ska bestämma vilket skal du ska beställa hem. 

Välkommen till oss på SkalHuset.se för bra skal och tillbehör till din OnePlus 8 Pro! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen