• Fri brevfrakt (spårbart från 49kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Ett skal bör alla ha till sin OnePlus 8 Pro. Det är ett sätt att skydda sin telefon mot skador eller vid olyckor. Man får tänka på att telefonen ofta är den mest använda prylen i ett hushåll. Idag betalar man räkningar, läser nyheter och pratar med sina vänner i smartphonen. Därför är det viktigt att ha ett bra skal och skydda sig. Skalhuset.se erbjuder mängder med olika mobilskydd till din OnePlus 8 Pro. Det finns något för alla smaker och Skalhuset.se har många års erfarenhet av mobilskal till smartphones. Vårt motto är att kunna erbjuda någonting för alla med snabba leveranser. 

Vi erbjuder en uppsjö med mobilskal i hårdplast av märket MOFI. Dessa typer av skal har en skyddande funktion och en snygg design. Mobilskalen finns i färgerna svart, blå och röd. Det finns något för alla. Våra TPU-skal kan liknas vid Silikonskal och är ofta populära eftersom material fungerar som en stötdämpare för din telefon. Man får även ett halkfritt grepp om smartphonen, vilket kan vara en trygg känsla. TPU-skalen har exakt samma egenskaper som silikonskal. Det finns även kraftigare mobilskal i metall. Dessa typer av skal ger ofta en kraftigare känsla och ger ett hårt skydd för din OnePlus 8 Pro. Metallen som används vid tillverkning är aluminium. Ett starkt och enkelt material, så kallade “bumperskal” är ofta tillverkade i aluminium. Mobilskydd gjorda i metall kan vara lite dyrare än skal gjort i plast på grund av det dyrare materialet. En annan populär produkt är läderskal. Dessa mobilskal skyddar ofta lika bra som plastskal. Läderskalen ger en lite exklusivare känsla i materialet. Läderskal kan vara täckta i läder eller i konstläder. 

Det finns många olika tillverkare av skal till OnePlus 8 Pro och Skalhuset.se samarbetar enbart med dom bästa. Några av våra större varumärken är MOFI, IMAK, Nillkin och CaseMe. Det är ofta en smaksak vilken tillverkare eller material man föredrar. Ett tips är att prova sig fram till det rätta skalet för din OnePlus 8 Pro - prova några olika typer av tillverkare och material med hjälp av Skalhuset. Våra produkter är av bra kvalité, snabba leveranser och tryggt köp för dig som beställare. Vi har ett brett utbud av skal till OnePlus 8 Pro och vi älskar att arbeta med skal till smartphones. För oss är det viktigt att du skyddar din käraste ägodel och att du gör det med rätt kvalité och rätt produkt. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen