• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser med Instabox
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Huawei P30 Fodral

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Ett plånboksfodral till er Huawei P30? Ja kan du självfallet hitta på Skalhuset.se!

Ett mobilfodral har många fördelar då de bland annat kan skydda er enhet från eventuella fall eller stötar, bevara kort som t.ex kontokort, busskort eller id.kort, ge en mycket stilren finish!
Vi har ett stort varierande sortiment av unika samt passande fodral till din P30, de finns i många olika färger samt material för att passa allas förväntningar samt önskemål
Letar du kanske efter ett löstagbart skal som du smidigt kan sätta tillbaka i ditt fodral igen rekommenderar vi märket DG.MING, där kan du ta loss och montera tillbaka skalet igen med hjälp av starka magneter på baksidan av skalet. Dessa kommer även med kortfack för att smidigt kunna förvara t.ex kontokort samt kontanter. Detta märke kommer i bland annat olika versioner där ett är gjort av split läder medan de andra är gjort i PU-Läder. Det i split läder kommer med kortfack på insidan samt även ett kortfack på utsidan, till ert mest använda kort eller varför inte till ett par sedlar? Fodralet i PU-Läder passar den som önskar en mer klassisk look där kort facken är på insidan kommer med en mer obearbetat yta.
Letar du dock efter ett mobilfodral med en mjukare samt mer stilren yta har vi även Huaweis egna originalfodral. Dessa mobilfodral är något tunnare, slätare än tidigare nämnda märket. Precis som det tidigare märket kommer detta med utrymme för ditt mest använda kort och några sedlar, fodralet är gjort i PU-Läder samt att skalet som håller i fodralet är i plast. Detta märke finns i färgerna Khaki, Svart, Rosa mm. Detta märke kommer även i Smart View versionen där du smidigt samt mycket diskret kan hålla koll på tiden samt se vem som ringer utan att behöva öppna framsidan på fodralet.
Vi har även det populära samt mycket uppskattade märket Dux Ducis till denna version av Huawei. Med sin enkla känsla samt sitt stilrena finish ger det ett mycket professionellt intryck för din mobil.
Till dig som däremot önskar ett simpelt plånboksfodral men fortfarande vill ha känslan av ett skal har vi även serien Low Profile. Dessa är mycket smidiga och lätta i handen.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen