• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

iPhone 12 Mini - Laddare - Adaptrar - Kablar

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

När man skaffar sig en iPhone 12 Mini så är det med stor sannolikhet att man behöver extra kablar, adaptrar eller nya trådlösa hörlurar. Apples produkter är otroligt populära och har idag många användare, därför har SkalHuset.se samlat en uppsjö av iPhone-tillbehör till dig. Sortimentet fylls ständigt på och vi tar gärna emot tips om nya produkter och önskemål från våra kunder. Har du något tips får du gärna maila vår kundtjänst på support@skalhuset.se. 

I vårt sortiment idag har vi allt från kablar till trådlösa hörlurar till iPhone 12 Mini. Vi har bland annat trådlösa hörlurar från varumärket XQISIT som finns i olika prisklasser. Allt från 399 kr upp till 999 kr beroende på vad som passar dig bäst. XQISITs trådlösa hörlurar är ett gäng kraftfulla hörlurar i en trådlös och kompakt design. Det finns något som kallas ANC (Aktiv brusreducering) och det tar i sin tur bort onödigt ljud utifrån när man lyssnar på musik i lurarna. XQISIT har i princip alltid Bluetooth 5.0-anslutning på sina hörlurar och erbjuder en smidig laddning och parningsfunktion. Hörlurarna har speltid från 3 timmar upp till 6-7 timmar och laddningsetuiet har hela 24 timmars extra batteritid. Perfekt för den som är på resande fot och behöver använda sig av sina hörlurar under hela resans gång. När man skall ladda upp laddningsfodralet så erbjuds det ett USB-C laddningsuttag. Du kan köpa USB-kablar här på SkalHuset.se ifall du skulle behöva någon extra eller ytterligare kabel till din iPhone 12 Mini. XQISITs hörlurar är universala och passar till de flesta enheterna och hörlurarna finns idag i färgerna svart och vit. Välj en färg som passar din vardag!

SkalHuset.se erbjuder idag fri frakt när man beställer tillbehör till sin iPhone 12 Mini. Vill man ha expressleverans så finns det som tillval från 49 kr som man kan lägga till i sin beställning. Om det skulle dyka upp några frågor om en viss produkt eller beställning så är du varmt välkommet att höra av dig till vår kundtjänst på support@skalhuset.se eller skriva till oss via chatten. Vi hjälper dig gärna med din beställning!

Vi har över 9 års erfarenhet av att sälja tillbehör till iPhone. Hos oss får du kvalité i kombination med hållbarhet. Produkterna från oss är i världsklass och vi jobbar aktivt med att göra dig som kund extra nöjd med din order. Välkommen till SkalHuset.se!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen