• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser med Instabox
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

OnePlus 9 Pro Skärmskydd

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

OnePlus 9 Pro Skärmskydd

Det är så lätt hänt och det är så tråkigt att få en repa eller spricka i skärmen på sin mobiltelefon. Vår rekommendation är att skydda skärmen med ett skärmskydd från SkalHuset.se. Det är en enkel och billig försäkring och din OnePlus 9 Pro kommer att hålla sig fräsch och ny mycket längre. Ett skärmskydd håller skärmen hel och fri från smuts och fingeravtryck samtidigt som du kan använda din OnePlus precis som vanligt. Ett skärmskydd reducerar alltså inte mobilens funktioner.

Ett skärmskydd förlänger mobilen livslängd

Med ett skärmskydd på din OnePlus 9 Pro klarar mobilen en fartfylld vardag på ett helt annat sätt. Du kan lägga ner mobilen i en väska eller stoppa ner den i fickan utan att vara orolig att skärmen ska få repor eller gå sönder. Det lönar sig alltid att investera i ett bra och stöttåligt skydd. Vi erbjuder skärmskydd i både härdat glas och plastfilm. Båda typerna av skydd behåller mobilens funktioner med touch och fingeravtrycksläsare. Skärmskydd i härdat glas är mer stabila men för många räcker det med en plastfilm. Oavsett om du väljer ett skärmskydd i härdat glas eller i plastfilm så är de enkla att både applicera och ta bort igen på skärmen. Kolla gärna också in våra skärmskydd med smarta funktioner som anti blåljus-filter, privacy glas och anti-glare.

Skärmskyddet skyddar mobilens framsida, alltså själva skärmen. Vill du även skydda mobilens baksida finns flera olika fodral och skal att välja mellan här på SkalHuset.se. Här finns allt från trendiga skal i silikon till mångsidiga plånboksfodral i äkta läder och PU-läder. 

Beställ skärmskydd till OnePlus 9 Pro på nätet

Välkommen att beställa ett skärmskydd till din OnePlus 9 Pro hos oss på SkalHuset.se. Kika runt i vår webbutik och läs mer om de produkter vi erbjuder och glöm inte bort att även spana in våra snygga mobilfodral och mobilskal. Vänligen kontakta vår duktiga kundtjänst om du har några frågor gällande sortimentet här på SkalHuset.se. Vi hjälper gärna till att hitta den produkt som passar din mobil och din stil men vi kan även besvara frågor om leverans och betalningsalternativ. Du når oss via chatt, telefon eller e-post. När du handlar på SkalHuset.se får du alltid produkter av god kvalitet till riktigt bra priser, snabba leveranser och bra service. Vi erbjuder även öppet köp i 90 dagar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen