• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

iPhone 7 Fodral

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Apples lanseringar slutar aldrig att förvåna, överraska och imponera. iPhone 7 är inget undantag. Mobilens baksidekamera har en imponerande prestanda med optisk bildstabilisering, en riktigt bra fotolampa med hela fyra led-lampor samt 12 megapixel i sensorn. iPhone 7, precis som många andra av Apples modeller, saknar hörlursuttag, vilket ger mobilen ett minimalistiskt och futuristiskt utseende. Du får alltid med adapter i alla fall, men kan även använda deras trådlösa hörlurar. 

Men oavsett hur bra funktioner som Apple än levererar går det inte att komma ifrån faktumet att mobilerna är ömtåliga. Genom att investera i ett snyggt och praktiskt iPhone 7 fodral slipper du oroa dig över fula repor, stötta kanter eller i värsta fall, en trasig skärm och en död mobil. Här har vi samlat alla våra iPhone 7 fodral. Du kan välja bland mängder av designer, färger och material för att hitta din nya favorit. Många fodral har dessutom smarta funktioner, som kortfack, bordsställ, nyckelring och plånbok. 

iPhone 7 fodral – en snygg och praktisk accessoar 

Dagens utbud av fodral förvandlar mobiltelefonen till en trendig modeaccessoar. Kanske vill du matcha mobilen med kläderna, dagens humör eller årstid? Det är inga problem. Hos SkalHuset.se hittar du både stilrena och enfärgade fodral i färger som rött, svart, rosa och blått. Men här finns även mer kreativa designer med gulliga motiv, vadderade och prinsesslika fodral, läckra lyxfodral med krokodilmönster och mycket mer. För den som alltid vill vara praktisk har vi såklart också ett stort utbud av iPhone 7 fodral med bra förvaringsmöjligheter av sedlar och kort. 

Genom våra övriga tillbehör till iPhone 7 kan du dessutom öka användningsområdena genom att exempelvis sätta fast hörlursfodralet på mobilens baksida, perfekt för att få med dig allt du behöver i mobilen. 

För oss som älskar att kolla på Youtube-videor eller läsa tidningen på mobilen finns det även praktiska fodral med ett inbyggt mobilställ. Du viker enkelt ena sidan av fodralet vilket gör att mobilen står upp i horisontalt eller vertikalt läge. Med andra ord slipper du leta rätt på mjölkpaket och tunga böcker som stöd. 

Ett iPhone 7 fodral i kombination med ett skärmskydd är det absolut säkraste sättet att skydda din mobil på. Fodralet täcker nämligen hela mobilen, inte bara framsida eller baksida utan även runtomkring. Oavsett hur du tappar mobilen kommer den att vara skyddad av ett vadderat hölje. Se till att säkra mobilen innan den går i kras – hitta dina favoriter hos SkalHuset.se! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen