• Fri frakt över 200kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 200kr

  90 dagars öppet köp

iPhone 13 Pro Max Fodral

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

iPhone 13 Pro Max Fodral

iPhone 13 Pro Max är en modell från Apples populära serie från 2021. Med denna modell får du en stilren design med enorm skärm och en mängd smarta funktioner. Njut av ett kraftfullt batteri, en snabb och pålitlig mjukvara och en kamera som tar fantastiska bilder. iPhone 13 Pro Max ger dig helt enkelt allt du behöver i en toppmodern enhet och för att upprätthålla alla dessa funktioner är det viktigt att skydda telefonen på bästa sätt. På SkalHuset.se kan du hitta allt du behöver för att förlänga livstiden på din telefon och hålla uppe andrahandsvärdet. Upptäck vårt breda sortiment av mobilfodral för iPhone 13 Pro Max!

Stöttåliga fodral som ökar livslängden på din telefon

Det är riktigt tråkigt när din nya telefon får sin första spricka, och även små repor kan vara tillräckligt störande för att påverka hela användarupplevelsen. Se till att utrusta din mobiltelefon med skyddande produkter redan från början så undviker du tråkiga kostnader för reparationer. SkalHuset.se står till tjänst med mobilfodral i flera olika färger eller mönster för att just du ska kunna hitta en variant som faller dig i smaken. Samtidigt får din iPhone 13 Pro Max ett ypperligt skydd om olyckan är framme. Med ett mobilfodral skyddar du mobilen om den skulle falla i marken, men du säkerställer också att repor inte uppstår när du lägger ner telefonen tillsammans med dina andra prylar i handväskan. Vi erbjuder praktiska mobilfodral som du dessutom kan förvara id-kort och betalkort i, på så vis kanske du inte ens behöver bära med dig handväskan alla gånger! Låt alla dina nödvändigheter samlas i ett fodral som passar din stil. Hos oss kan du hitta stilrena varianter men också mer utstickande mobilfodral i många olika material. Komplettera gärna fodralet med ett skärmskydd som sömlöst kan appliceras på skärmen för att ge extra säkerhet.

Köp mobilfodral för iPhone 13 Pro Max smidigt online

Vi strävar efter att ge våra kunder högkvalitativa mobiltillbehör till låga priser. Förutom mobilfodral kan du även hitta mobilskal och skärmskydd till konkurrenskraftiga priser! Vi gör det enkelt för dig att köpa mobiltillbehör online, då vi erbjuder olika betalningsalternativ och oerhört snabba leveranser. Har du några frågor? Du är varmt välkommen att kontakta oss via telefon, e-post eller chatt för att få råd och vägledning i ditt köp!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen