• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser med Instabox
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Xiaomi Mi 11 - Laddare - Adaptrar - Kablar

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Xiaomi Mi 11 Laddare - adaptrar - kablar

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din mobil och aldrig riskera att stå utan batteri har vi samlat ett brett utbud av laddare, adaptrar och kablar anpassade för Xiaomi Mi 11. Vi är återförsäljare av en mängd välrenommerade varumärken och vi fyller ständigt på vårt sortiment med nya högkvalitativa produkter. Välkommen att hitta passande tillbehör till din enhet här på SkalHuset.se!

Laddare med sladd och trådlösa laddare

Mi 11 har stöd för trådlös laddning vilket ger dig möjlighet att välja bland både klassiska laddare med sladd och trådlösa laddare som effektivt och snabbt ger ny kraft till din telefon. Fulladdad erbjuder Xiaomi Mi 11:s 4 500 mAh-batteri en batteritid som kan vara i upp till flera dagar, och när det väl tar slut har telefonen stöd för snabbladdning. I vår webbutik kan du beställa snabbladdare som kan anslutas med såväl USB-C- som USB-A-kablar och som hjälper dig att fulladda din enhet på kortare tid än vanlig traditionella laddare, utan att slita ut batteriet. Du som däremot är på jakt efter just en traditionell laddningskabel hittar självklart även detta i vårt breda utbud och vi erbjuder alltifrån data- och laddningskablar för USB Type-C till kablar med magnetisk fästning och LED-indikator.

Adaptrar och hörlurar av hög kvalitet

Med ett fulladdat batteri har du möjlighet att nyttja Xiaomi Mi 11:s alla fantastiska egenskaper till fullo. Ta högupplösta fotografier, njut av dina favoritfilmer på den generösa skärmen eller lyssna på hög musik i de kvalitativa stereohögtalarna. För att inte störa medpassagerarna på bussen på väg till jobbet kan det dock vara en bra idé att investera i ett par bra hörlurar så att du kan fortsätta att lyssna på din favoritmusik var du än befinner dig. Hos oss hittar du hörlurar med Type-C-kontakt med bekväm passform som sitter bra på plats under såväl promenader som löpturer i skogen. Och för de tillfällen när du vill kunna spegla bilden från din telefon till en annan bildskärm eller ladda din Mi 11 i bilen erbjuder vi även adaptrar och kablar för dessa ändamål. Utöver laddare, kablar och adaptrar anpassade för Xiaomi erbjuder vi på SkalHuset.se tillbehör för en mängd andra modeller. Oavsett om du behöver en ny adapter till din dator, en ny laddare till din surfplatta eller ny Lightning-kontakt till din MacBook så hittar du den till bra pris i vår onlinebutik!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen