• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Samsung Galaxy S20 FE Fodral

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Den sprillans nya Samsung Galaxy s20 FE har tagit världen med storm. Trots att mobilen inte är någon flaggskeppsmodell skulle den lätt kunna vara det. Vad gör Samsung Galaxy s20 FE så bra? Vi kan börja med några av de absolut mest omtyckta komponenterna: kameror. S20 FE är utvecklad med hela tre stycken baksidekameror (ultravidvinkelkamera, vidvinkelkamera och kamera med teleobjektiv). Det är heller inget fel på kamerans zoom. Du kan zooma in x30 och få riktigt kvalitativa och skarpa närbilder utan att stå nära objektet. Du som älskar att ta selfies kommer garanterat att imponeras av Samsung Galaxy s20 FE vars frontkamera förvandlar dina gryniga selfies till professionella självporträtt. 

Mobilen är dessutom hållbar och har fått klassningen IP68, vilket innebär att mobilen är vattentålig till upp till 1,5 meters djup och i hela 30 minuter. Mobilen är således säkrad mot såväl ösregn som damm. Men för att du ska kunna bevara mobilens ursprungskick bör du alltid investera i ett snyggt och tåligt mobilfodral. Här har vi samlat mängder av varianter av Samsung Galaxy s20 FE fodral och du kan enkelt välja ut en modell som passar dig, din personliga stil och dina preferenser. Fördelen med mobilfodral är att du skyddar hela mobilens chassi och display. Fodralet täcker nämligen både bak- och framsida samt mobilens ömtåliga sidor. Dessutom är fodralen du ser här utvecklade med praktiska finesser som inbyggda korthållare och stativ. 

Hitta Samsung Galaxy s20 FE fodral i en stil du gillar 

Alla gillar vi olika, just därför har vi på SkalHuset.se tagit hem flertalet varianter av fodral till Samsung Galaxy s20 FE. Här finns både stilrena och exklusiva fodral i läder men även fodral med vackra och dekorativa motiv. Här kan du hitta både somriga fjärilar och vårlika träd men även abstrakta motiv av färgglada mönster. För dig som är praktiskt lagd och som helst lämnar väskan hemma, rekommenderar vi varmt Samsung Galaxy s20 FE fodral från DG.Ming. Deras mobilväskor är riktigt smarta eftersom du fäster dem på bältet. Därtill har fodralen integrerad korthållare och utrymme för dina kontanter. Du stänger mobilväskan genom en diskret knapp. 

Många av oss som nyligen införskaffat ny mobil älskar att variera stilen genom nya skal och fodral. Det är kul att kunna förändra designen genom att exempelvis stoppa mobilen i ett färgglatt mobilfodral för att nästa dag matcha mobilen med dagens outfit. Dessutom ser du till att hålla mobilen repfri och hjälper även till att skydda telefonen mot eventuella stötar. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen