• Fri frakt över 200kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 200kr

  90 dagars öppet köp

Sony Xperia 5 Skärmskydd

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Ett smidigare och nättare utseende med minskad storlek på 12 % gör Sony Xperia 5 betydligt mer bekväm att använda. Mobilens 21:9 format innebär en långsmal design som ligger perfekt i handen. Därtill är Sony Xperia 5 utrustad med riktigt bra ljudåtergivning via mobilens framåtriktade stereohögtalare. Du som har en Sony Xperia 5 har garanterat uppmärksammat enhetens exceptionella prestanda och Snabbhet. Se till att njuta av mobilen under så lång tid som möjligt och skydda den från onödigt slitage genom att beställa Sony Xperia 5 skärmskydd.

Mobiltelefoner idag kan liknas med vilken dator som helst. De har stort platsutrymme, enastående kameror, smarta innovationer och otrolig bild. Men skulle mobilen ramla i backen kan den i många fall gå sönder, om inte helt så åtminstone själva skärmen. För att slippa extrakostnader för att byta ut skärmen eller trasiga delar kan du enkelt skydda displayen med ett riktigt säkert skärmskydd. Bland våra Sony Xperia 5 skärmskydd hittar du flera typer av skyddsglas, bland annat härdat glas, pansarglas och copter-glas. 

Beställ hållbara Sony Xperia 5 skärmskydd

I vårt utbud av skärmskydd till din Sony Xperia 5 hittar du flera typer av skyddsglas, bland annat det populära copter-glaset. Den här sortens skärmskydd är tillverkat av äkta premiumglas som ger mobilen ett utökat skydd mot såväl repor och fingeravtryck som mot stötar. Glaset är självklart utvecklat med splitterskydd, vilket innebär att inga glasbitar lossnar om skärmskyddet skulle gå i kras. Ett annat populärt alternativ är skärmskydd i härdat glas. När man framställer den här typen av glas används hög värme för att sedan Snabbt avkyla glaset, något som gör det härdat. Härdat glas består av mekaniska spänningar vilket gör det betydligt mera slagtåligt än andra material. Ett annat ord för härdat glas är skyddsglas, något som beskriver våra skärmskydd väldigt bra.

Och pansarglas då, vad är det? Pansarglas, lamellglas och skyddsglas, kärt barn har många namn. Den här typen av skärmskydd består av flera skikt av skyddsglas sammanfogade med ett slags segt mellanskikt som håller samman glasen och skapar stabilitet. Egenskaperna är bland annat reptålighet, skydd mot skärningar, vattentät yta samt ett skydd mot olja och till och med tusch. När du förser din Sony Xperia 5 med den här sortens skärmskydd blir mobilen dessutom mer tålig mot stötar och klarar sig betydligt bättre om du skulle råka tappa den. För en liten investering kan du ge mobilen ett längre liv! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen