• Fri frakt över 100kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 100kr

  90 dagars öppet köp

Samsung Galaxy Note 20 - Laddare - Adaptrar - Kablar

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

SkalHuset.se har mångårig erfarenhet av att sälja tillbehör till smartphones och siktar på att ha ett brett sortiment av tillbehör till Samsung Galaxy Note 20. Tillbehör kan vara allt från kablar, adaptrar, portabelt batteri, hörlurar med kabel eller trådlösa hörlurar. SkalHuset arbetar alltid för att erbjuda ett brett sortiment med många olika typer av produkter som täcker alla typer av behov. Om du saknar någon produkt i vårt sortiment är det varmt välkommet att höra av sig till vår kundtjänst. Kundtjänsten finns via mail och chatt. 

Idag tillhandahåller SkalHuset bland annat hörlurar till Samsung Galaxy Note 20. I vårt sortiment finns hörlurar från till exempel varumärket XQISIT. XQISIT är kända för att ha kvalitativa produkter med bra hållbarhet och de ligger i framkant vad gäller trådlösa enheter. Hörlurarna är enkla och eleganta och sätts på automatiskt när man tar ur dem ur laddningsetuiet. XQISITSs hörlurar erbjuder mellan 3 och 6 timmars speltid beroende på vilken modell man väljer, samt kapacitet med kraftfullt ljud och en tidlös och kompakt design. Hörlurarna är helt trådlösa och erbjuder även ibland även ANC (Active Noise Cancelling) som tar bort allt störande ljud runt omkring användaren. När man behöver ladda sina hörlurar så stoppar man bara ner dem i laddningsetuit som medföljer, en otroligt smidig laddningsprocess. Laddningsfodralet har från 3-24 timmars batteritid beroende på vilken produkt du inhandlar till din telefon. XQISITs hörlurar passar perfekt till Samsung Galaxy Note 20 och håller högre kvalité än de medföljande hörlurarna man får vid köp av Note 20. Hörlurarna funkar bra för alla olika typer av användare. Gillar du att lyssna på podcast, ljudbok eller musik då passar XQISIT dig alldeles utmärkt. Hörlurarna har ofta idag Bluetooth 5.0 och enkla parningsfunktioner som gör det enkelt för dig att para ihop med din Note 20. Räckvidden på hörlurarna är i genomsnitt cirka 10 meter, vilket gör att du kan röra dig en bit bort utan att tappa anslutningen. Alldeles utmärkt ifall man befinner sig i en träningslokal och vill behålla anslutningen under träningspasset!

SkalHuset.se breddar kontinuerligt sitt sortiment och förväntas ha ett stort sortiment av tillbehör till Samsung Galaxy Note 20 inom kort. Vänligen kontakt kundtjänst ifall du har önskemål om en viss produkt till Note 20. Välkommen till SkalHuset.se - vi är experter på mobiltillbehör till Samsung!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen