• Fri frakt över 100kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 100kr

  90 dagars öppet köp

Samsung Galaxy Note 20 Ultra - Laddare - Adaptrar - Kablar

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Det finns en hel del olika tillbehör att köpa till din nya Samsung Galaxy Note 20 Ultra. SkalHuset.se har lång erfarenhet av tillbehör, skal, fodral och skärmskydd till alla möjliga sorters smartphones. Vissa tillbehör är absolut nödvändiga och andra tillbehör kan vara trevliga att äga för att förenkla vardagen med Note 20 Ultra. Hos oss finns ett brett sortiment av smarta tillbehör och prylar till din Note 20 Ultra. Ifall det skulle dyka upp någon fråga om en viss produkt i vårt sortiment är det varmt välkommet att skriva till vår kundtjänst på support@skalhuset.se eller skriva till oss via chatten på hemsidan. Vi är alltid öppna för förslag om produkter, tillverkare eller frågor om våra produkter. 

På SkalHuset.se finns tillbehör som kablar, hörlurar och adaptrar till Note 20 Ultra. När man köper en Note 20 Ultra så medföljer, som alltid, laddningsadapter, laddningskabel och hörlurar. Det är dock vanligt att man vill investera i ett par hörlurar som är bättre än de som medföljer. SkalHuset.se tillhandahåller hörlurar i världsklass från bland andra varumärket XQISIT. Samtliga hörlurar från dem t är i dagsläget trådlösa och finns i lite olika prisklasser beroende på vad man som kund letar efter. XQISIT tillverkar hörlurar i olika utföranden och deras trådlösa hörlurar är kompakta och kraftfulla. Designen är enkel och ofta i ett elegant utförande för att passa alla typer av användare. När man tar ut hörlurarna ur laddningsetuiet så sätts dem på automatiskt och stängs även av automatiskt när man börjar ladda och stoppar i dem i etuiet igen. XQISITs hörlurar har ofta funktionen ANC, som står för Active Noise Cancelling, vilket betyder att hörlurarna filtrerar bort allt störande ljud runt omkring dig. Dagens hörlurar är ofta kompatibla med Bluetooth 5.0 och laddas med hjälp av laddningsetuiet eller med hjälp av USB-C. När hörlurarna är färdigladdade så har man mellan 3 och 6 timmars speltid, vilket är perfekt ifall man är på resande fot. Laddningsetuiet har ofta en laddningstid på 20-30 timmar, vilket gör att du enkelt kan ladda upp hörlurarna vart du än befinner dig!

SkalHuset.se erbjuder också en hel del olika kablar och adaptrar till Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Sortimentet fylls på i rask takt och här kan man ofta hitta kablar man saknar eller behöver. Om du har frågor om en viss produkt eller önskar en viss produkt, kontakta vår kundtjänst direkt. Vi hjälper dig gärna. Välkommen till SkalHuset.se - vi är experter på tillbehör till Samsung Galaxy Note 20 Ultra! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen