• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

iPhone 8 Fodral

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

iPhone 8 Fodral

Ett bra sätt att skydda sin mobil är med ett iPhone 8 mobilfodral. Förutom att fodralet har en skyddande funktion, är fodralet oftast ett praktiskt tillbehör till din mobiltelefon. Med vårt stora utbud av iPhone 8 fodral, tror vi att du kommer hitta något som faller dig i smaken. De populäraste fodralen kallas plånboksfodral, för att de likt en plånbok har plats för kort och sedlar. Det finns även lite större modeller av plånboksfodral som även har plats för mynt. Våra iPhone 8 mobilfodral kommer i många olika varianter, utförande, material och färger. Vi har fodral som är tillverkade i äkta läder och PU-läder. Själva hållarna som håller fast mobilen är oftast gjorda i TPU eller hårdplast.

Vi har många olika färger att välja på, som svart, ljusbrun, röd, roseguld, guld och många fler. Vi har även olika fodral som är mönstrade och såklart även enfärgade fodral. Om du mot förmodan inte vill ha ett kortfack i ditt tillbehör, finns det såklart möjlighet att köpa utan kortfack. Facket behöver man ju dock inte använda om man inte vill, men det kan vara smart att de finns där om man ändrar sig!

De mobilfodral som vi erbjuder kommer bland annat från kända varumärken som Otterbox, Qialino, Rock, Nillkin, Dux Ducis, CaseMe med flera. Vi har också no name fodral som fungerar minst lika bra. Vi har produkter i alla prisklasser, allt för att du ska hitta det mobiltillbehöret du eftersöker. Vi hoppas och tror att du hittar den produkt du söker här hos oss på SkalHuset!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen