• Fri frakt över 100kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 100kr

  90 dagars öppet köp

Trådade Hörlurar

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Passar till

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Vi på SkalHuset.se har under många år sålt hörlurar med sladd och har idag ett brett sortiment med många olika valmöjligheter. De trådade hörlurarna vi har att erbjuda kommer från en rad olika varumärken och erbjuds i olika modeller, färger, mönster och priser. Det vi kan lova är att hörlurarna du får hem håller en bra standard och ger dig precis det du behöver. 

Behovet av hörlurar har alltid varit relativt högt men idag har även behovet av snygga och stilsäkra hörlurar växt allt mer. Vi på SkalHuset.se följer denna trend och erbjuder därmed trådade hörlurar i regnbågens alla färger för att just du ska kunna hitta de trådade hörlurar som passar dig, din stil, dina behov och dina önskningar allra bäst. 

Sortimentet på trådade hörlurar från olika varumärken är väldigt brett. Några av de varumärken vi erbjuder sådana hörlurar ifrån är Urbanista, Yamaha, Apple, Samsung, Sony, Jays och många fler. Anledningen till att vi har detta breda utbud av varumärken är just för att du ska hitta de hörlurar som passar dig bäst. Alla varumärkens trådade hörlurar är unika för just det egna varumärket. Varför det är på det viset är för att alla designer inte passar alla människor eller alla människors öron. Öron är i olika storlekar och former, precis som människans alla andra kroppsdelar, vilket gör det ganska självklart att alla hörlurar inte passar alla människor, precis som att inte alla skor passar alla människor. Handla därför dina trådade hörlurar hos oss på SkalHuset.se och välj de som passar just dig som person allra bäst. 

Nästan alla våra trådade hörlurar passar i nästan alla mobiler med några få undantag. Apples hörlurar passar till exempel bara till apples egna mobiler medan resterande hörlurar, som nästan alla har ett traditionellt 3,5 mm uttag, istället inte passar i Apples nyare telefoner. Till dessa finns dock en liten adapter att köpa för att få de traditionella hörlurarna att passa i en nyare iPhone eller iPad vilket då gör att även Appleanvändare kan använda dessa hörlurar. 

Att äga ett par hörlurar kan för många vara en frihet och trygghet när man till exempel sitter på bussen på väg hem från jobbet eller kanske går sin dagliga motionsrunda. Med ett par hörlurar kan man då lyssna på musik, podd eller kanske en ljudbok helt för sig själv, trots att det kanske är fullt med människor runt omkring en. 

Vid köp av ett par hörlurar är det lätt att frågor och funderingar dyker upp. Om detta sker dig får du gärna kontakta oss på support@skalhuset.se, i chatten här på hemsidan eller på Facebook Messenger så försöker vi hjälpa dig och svara på dina frågor så fort vi har möjlighet. Ett par hörlurar är någonting du ska kunna njuta av vilket betyder att det är viktigt att du hittar de som passar för just dina behov och önskningar. Tveka inte att höra av dig, vi hjälper dig mer än gärna i din köpprocess. 

Beställ dina hörlurar en vardag innan kl 16.00 så packar och skickar vi dem redan samma dag. Brevfrakten är fri men om du vill kunna spåra ditt paket tillkommer en liten kostnad från 49 kr. Kom ihåg att du alltid har 90 dagars öppet köp så länge produkten är hel och förpackningen samt eventuell plombering är obruten. Vi vill att du ska ha en bra upplevelse när du köper produkter av oss på SkalHuset.se. Fråga därför hellre en gång för mycket än en gång för lite. Välkommen att hitta dina hörlurar hos oss på SkalHuset.se.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen