• Fri brevfrakt (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

 Fri brevfrakt

 90 dagars öppet köp

Samsung Galaxy Note 8

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Produkttyp

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Den 23 augusti kommer Samsung hålla ett event i New York för att visa upp sitt nya flaggskepp. Enligt inbjudan ska de visa upp “den ultimata multikörningsmaskinen” med sloganen “Do bigger things”, alltså gör större saker. På bilden för inbjudan syns även en penna, och med dessa ledtrådar förstår man att det är Samsung Galaxy Note 8 som kommer presenteras.

Inga specifikationer för mobilen är släppta än, men som vanligt när det kommer till större och intressantare släpp inom mobilvärlden så brukar de läcka ut i förväg. De rykten som går på nätet nu gör gällande att Note 8 kommer bestyckas med en Snapdragon 835 processor i USA och Exynos 8895 på den övriga marknaden. Vidare ska telefonen ha en skärm på 6,2tum och en upplösning på 1440 x 2960 pixlar. Den stora skärmen till trots ska den endast vara 3mm höger och 1mm bredare än bjässen Galaxy S8 Plus. Den interna lagringen hamnar på 65gb med plats för minneskort och RAM-minnet blir 6GB. På baksidan sitter en kamera med dubbel optik på 12MP i båda. Batteriet ska ligga på 3300mAh.

När kommer Samsung Galaxy Note 8 till Sverige? Vanligtvis när Samsung presenterar något nytt, brukar det ta ca en månad innan den släpps i Sverige, vilket borde betyda slutet av september eller i början av oktober.

Samsung Galaxy Note 8 Skal

Här på SkalHuset.se kommer du kunna köpa skal till Note 8 innan den hittar ut på den svenska marknaden. Med ett skydd runt din mobil kommer du vara säker från dag ett. Som kund hittar du olika mobilskal, där vi hoppas att ni kommer hitta just det typ av skal som passar just dig.

Samsung Galaxy Note 8 Fodral

Oavsett om det är ett mobilskal eller mobilfodral du vill ha, så har du kommit rätt. Vi kommer ha olika typer av fodral, som plånboksfodral med plats för kort, eller fodral som kan användas som stativ. Fodralen kommer att komma i olika färger och material som pu-läder, äkta läder, TPU och hårdplast. Oavsett vilket typ av case eller cover du kommer välja till slut, hoppas vi att SkalHuset har just det mobiltillbehör du är ute efter.

 

När släpps Samsung Galaxy Note 8 i Sverige? Den blir tillgänglig den 15 september!

 

Men det viktigaste av allt är att du blir nöjd med din Samsung Galaxy Note 8! Och beställer du innan kl 16.00 skickar vi ut din beställning samma dag, med fri frakt!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen