• Fri frakt över 200kr (spårbart från 59kr)
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

  Fri frakt över 200kr

  90 dagars öppet köp

Xiaomi Mi 11 Skärmskydd

Bästsäljare

Filter:

Färg

  • Stäng

Egenskaper

  • Stäng

Material

  • Stäng

Varumärke

  • Stäng

Xiaomi Mi 11 Skärmskydd

Här har vi samlat alla våra skärmskydd anpassade för Xiaomi Mi 11 som hjälper dig att skydda den stora skärmen från repor och sprickor. Vissa skärmskydd kommer i form en skyddande plastfilm i full size som sträcker sig hela vägen ut över glasets kanter för att erbjuda en nära och sömlös känsla. Andra är istället tillverkade av stöttåligt härdat glas för att ge ett optimalt skydd mot yttre påfrestningar. Hitta ett passande skärmskydd till din Mi 11 till bra pris hos oss på SkalHuset.se!

Skärmskydd som täcker hela mobilskärmen

Mi 11 kommer med en ljusstark och högupplöst skärm på generösa 6,81 tum, så det är klart att du vill ge den ett riktigt pålitligt skydd. Vi erbjuder skärmskydd från flera välkända varumärken som är tillverkade av material av hög kvalitet för att du ska kunna lita på att din mobil hålls skyddad, samtidigt som du kan fortsätta att använda den precis som vanligt. Skydden är nämligen så tunna att touch och fingeravtrycksläsare fungerar med samma höga känslighet som tidigare och kommer med glasliknande ytor som gör att du knappt kommer att märka att det sitter ett skydd på din telefon. Skyddens sömlösa passform gör också att du kan använda skal och fodral om du samtidigt vill skydda telefonens baksida! Spana in vårt breda utbud av högkvalitativa mobiltillbehör och ge din enhet både skydd och ett snyggt utseende.

Köp skärmskydd till Xiaomi Mi 11 online

Med tanke på hur mycket våra mobiltelefoner får utstå så är risken hög att de repas eller på annat sätt skadas. De ligger löst i handväskan bland nycklar och andra hårda prylar och får hänga med på alltifrån joggingturer till spring i lekparken och har med stor sannolikhet trillat ut ur fickan både en och två gånger. Utan ett skärmskydd riskerar därför mobilskärmen att få repor och sprickor som inte bara är irriterande och kan störa din användarupplevelse, utan som också sänker telefonens andrahandsvärde om du skulle vilja sälja den vidare. Klicka därför hem ett kvalitativt och prisvärt skärmskydd för Xiaomi Mi 11 från vårt breda utbud av mobiltillbehör redan idag och behåll din telefons nya och fläckfria känsla så länge som möjligt. Utöver skärmskydd av plastfilm och härdat glas anpassade för Xiaomi så hittar du innovativa modeller med bland annat anti blåljus-filter, privacy glas och anti-glare som inte bara skyddar din skärm, utan även dina ögon genom att filtrera bort så kallat blue light och motverka reflektioner från ljuskällor. Välkommen att beställa ett skärmskydd anpassat för dina behov hos oss idag!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen